• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.60)
community
hukuk diploması iptal edilen bir avukat, topluma uyum sağlamakta güçlük çeken, zorlanan kişileri eğitmek amacıyla bir grup kurar. amaç aynı zamanda kendi kişiliğini de geliştirmektir. buna karakterlerin komik maceraları ve kişilikleri de eklenince olaylar karışır.


  1. ilk 3 sezonunu dan harmon'un yönettiği komedi dizisi. klişe komedi dizilerinden en büyük farkı gülme efekti içermemesi.
    hope
  2. 6. sezon 1. bölümünün yayınlanmasıyla sevindirmiştir. çoktan ümidi kesmiştim kendisinden, büyük sürpriz oldu.
  3. son iki sezonu çok kötüydü. resmen sadece vefadan izledim. (ne vefa borcum varsa artık)
    ama ilk dört sezonun hangi bölümünü izlediysem hep güldüm. abed karakteri her zaman favorim kalacaktır. annie ile karakterimin aşırı benzemesi bazı zamanlar beni korkutsa ve buna içerlesemde onuda hep sevmişimdir.
    !---- spoiler ----!

    troy,shirley ve pierce'ı canlandıran oyuncuların diziden ayrılığı bu diziyi bozdu. onların kattığını gruba sonradan gelen kimseler veremedi. çok zayıf ve sıkıcı kaldılar. eğer gitmeselerdi eminim son iki sezonda çok gülerdik ve iptal olmak zorunda kalmazdı.

    ama yinede #sixseasonsandamovie bekliyorum. oyuncuların ekibe geri dönmesiyle ve iyi bir senaryoyla çok güzel toparlanabilir.
    !---- spoiler ----!
  4. böyle mükemmel komedi dizileri çıkmayacak mı, bunlar son temsilciler miydi diye düşündüm şu an. yayınlandığı dönem izleyip bitirmiştim. çok fazla izleyeni yoktu ilk zamanlar. o kadar çok kahkaha atıyordum ki. beni en çok güldürmüş dizilerden biri.

    is she a water pot or a tea kettle? link oouw plot twist