1. rank sistemi kafayı yemiş oyun..4 maç kazanıyorum bir maç kaybedince rank düşüyorum silver eliteden silver 1 e kadar düştüm çoluk çocukla muhattap oluyorum oyunda
  2. hileciden geçilmeyen oyun.

    oyunu bitireli 5 dakika oldu. sinirden elim ayağım titriyor. ilk 10 elde adam vuramayan herif maçı 50 fragle bitiriyor ve yakalanmıyor. anlamıyorum bu işin bu kadar zor olmasını. hileci mi buldun gir bak hangi dosyalarda değişiklik yapıyor, o dosyalarda değişiklik yapan herkesi banla. ne kadar zor olabilir ki?

    ben bu oyunu 12 yaşından beri oynuyorum. cs 1.6 zamanlarında(daha o zaman steam'den bile almamışım) public serverdan banlandığımız zaman bırak o servera girmeyi yakınından bile geçemiyorduk. millet forumlarda banlanan serverlara nasıl gireceğini anlatıyordu. deli olmuştu millet. koskoca valve'in o kadar bile koruması yok mu? hileci adam overwatch'ta banlanıyor, veriyor 8 doları hooop yine hile.

    cyka blyat
  3. valve' in condition zerodan sonra piyasaya sürdüğü counter strike oyunudur. grafikleri ve oynanışıyla seride kendine has bir yer edinmiştir. oyunun mantığı öncekilerle birebir aynıdır: teröristler ve anti-teröristlerin kapışması. çeşitli oyun modları vardır. bunlardan en ilgi çekeni ve belki de en keyiflisi rekabetçi modudur. 5 e 5 olarak 30 round yapılır. 16 galibiyete ulaşan takım maçı kazanır. ve bu maçların sonunda rütbe adı verilen yetenek gruplarına düşersiniz. bu sizin kendi oyun düzeyinizle benzer kişilerle oynayıp adaleti ve oyun zevkini maksimize etmek için çok önemli bir kısımdır. bunun dışında bir de oyun tecrübenizi gösteren rütbeler vardır ki bu rütbeler seviyenizi değil sadece tecrübenizi gösterir.

    cs: go' nun en önemli özelliklerinden biri de çeşitli silah görünüşlerine sahip olabilmenizdir. (bkz: skin) . öyle ki, bu skin işi ticarete dökülmüştür. en degerli skinler bıçak skinleridir ki bunların fiyatı 200-300 liradan başlar. oyun esnasında düşen kasalar, içinden skin çıkarabileceğiniz şans toplarıdır. fakt bu kasaları açmak için ayrıca para ödeyip anahtar satın almanız gerekir. bildiğiniz şans oyunudur.

    oyun içi dinamiklere gelecek olursak; oyunun iki önemli kısmı vardır.
    1. takım oyunu
    2. bireysel oyun

    takım oyunu herşeyden önce gelir. kötü bir takım olursanız bireysel olarak ne kadar yetenekli olursanız olun 16 eli tek başınıza alamazsınız. o yüzden başlangıçta birbiriyle iletişim kurup doğru stratejileri uygulayan takımlar çoğunlukla rahat bir galibiyet elde ederler.

    tabi ki bu takım oyununu maksimize etmek için bireysel yeteneklerinizi de sürekli geliştirmek zorundasınız. bunu geliştirmek için oyun içi sezgilerinizi kuvvetlendirmeli ve silah kontrolünü çok iyi sağlamanız gerekmektedir. oyun içi sezgiler zamanla oturur, fakat silah kontrolünü gerçekten geliştirmek istiyorsanız iyi bir şekilde antrenman yapmalısınız. bunun için çeşitli haritalar steamde mevcuttur. bu haritaları oynarken geliştirmeye çalışacağınız üç şey: 1. hedefi hızlı yakalama (bkz: muscle memory) , 2. hareketli hedefi yakalama, 3. recoil toplama (bkz: recoil)

    son olarak; bu oyunu arkadaşlarınızla oynamak alacağınız zevki katlayacaktır.

    unutmadan, gocu youserlar mesaj bırakırlarsa bir youreads takımı kurmamak için hiç bir sebep yok.
  4. competitive oyanaycaksanız asla ama asla tek girmeyin. bunun nedeni aldığınız eğlenceyi katlamak (tabi alırsanız) ve ingilizcesi zayıf ya da hiç olmayan oyuncular için çok problem olabilir. gerek siz gerek sizin takımınızdaki insanlar için iletişim önemli olduğu için. bazı zamanlarda oyundaki terimler size bu açıdan yardım edecektir. bu yüzden herhangi bir haritada oynarken bütün haritayı bildiğinize emin olun . bazende gülmekten ölürken bulabilirsiniz kendinizi ve size son tavsiyem bir rus derki : raj bi davay! bunun çevrilmiş hali ise "korkanın çocuğu olmaz " dır. o yüzden yardırın b ' ye
    qqdn
  5. beraber oynamak isteyen youser dostlarıma bir mesaj kadar yakınım.
    tanım : rus ve troll türk oyuncuların serverları istila ettiği ama arkadaşlarınızla beraber yaptığınız rekabetçi maçlarla tadından yenmeyen oyundur.
  6. saatlerimi, günlerimi, hatta aylarımı verdiğim bağımlılık yapan oyun. diğer oyunlara nazaran herhangi bir hikayesi, konu akışı olmamasına rağmen uzun zaman oynamayınca özleyip eksikliğini hissediyorum niyeyse. çoğunlukla troll oyuncularla ya da daha kötüsü hile yapanlarla muhattap olmak zorunda kalsanız da güzel bir takıma ve iletişim kurmayı, oynamayı bilen iyi oyunculara denk gelirseniz tadından yenmiyor gerçekten. arkadaşlarınızla oynama lüksünden bahsetmiyorum bile.

    o hile yapanları hunharca şikayet edin eğer o şahıs yakalanıp da ban yerse size teşekkür mahiyetinde haber veriyorlar bu kişinin yakalanmasına vesile olduğunuz için, az da olsa seviniyorsunuz. ^:swh^
  7. rusların ve troll türklerin istila ettiği ama arkadaşlarla beraber girince çok zevkli olan metrekaresi hile kaynayan, rusların kebabı küfür sandığı, türklerin durmadan sukabliyet dediği, kanser olmama neden olan oyun.
    gunez
  8. bağımlılık ve öfke.
  9. elektronik sporlar^:esports^ arasında en köklü geçmişe sahip olan (yaklaşık onbeş yıldır profesyonel anlamda turnuvaları düzenleniyor), ve an itibariyle en büyük üç esports camiasından birine sahiplik eden oyun. bu ay sonunda (29 mart - 3 nisan arası) şimdiye kadarki en büyük ödül havuzunu içeren cs:go turnuvası düzenlenecek. son dönemde her şeyi silip süpüren fnatic'in bu turnuvayı alması bekleniyor fakat envyus, luminosity veya navi'den bir sürpriz gelebilir. gelirse ortalık iyice şenlenir.
  10. kpss bitsin ilk iş bu oyunu satın alıcam.