1. futbolun overrated olanıdır.

    gerçek "ronaldo"nun kim olduğunu asla unutmayacağız..

    ilk önce cristiano ronaldo formasıyla sahaya çıkıp da efsane ronaldo jübile yapar yapmaz sahaya ronaldo yazılı formayla çıktığını, isimden nemalandığını da unutmadık çakma ronaldo.

    ha bir de.. messii kim sen kimsin oğlum. geçeceksin o işleri.
  2. iyi bir oyuncudur. real madrid seven biri olarak hakkını vermem gerek. gel gelelim luiz ronaldo ile arasında dağlar kadar fark vardır. kaldı ki herhangi bir futbolcuya "gelmiş geçmiş en iyi oyuncu" derseniz, sorarlar size neye göre? kime göre? diye. en iyi diye birşey belirtmek zordur. en iyiler arasında olabilir sadece.
  3. bu kadar yeteneksiz bir oyuncuyu hayatımda ilk kez görüyorum. işin ilginci dünya yıldızı diye yutturdular. kimi kendini dünya lideri sanar bu da kendini yıldız sanıyor. ben keçiören bebesi olarak gördüğümü söyleyeyim; bu adam bizim mahallede maç yapsa, bunun ayağını ağzına kürdan yapıp, dişindeki ekmek kırıntılarını temizlerler. hayat zor mu yoksa sanıldığından çok daha kolay mı bunlar ispatı. evin salonunda oturuyorken ertesi gün bir pop starı, bir devlet bakanı, yetenek sizsiniz kazananı, sabri, arda, ağaoğlu, terim ve canan karatay olunabilir. ihtiyaç olan kontrolsüz bir özgüven. tutarsa maya, yürür gidersin tutmazsa ankara beni bulsun diyen genelkurmaybaşkanı, başbakan, cumhurbaşkanınızım diyen olursun.

    örneklere bahçeli de eklenebilir.
  4. kendisine yeteneksiz dendiğinide gördü ya bu gözler.
  5. bayern munih e karşı bu gece hatrick yaparak iki maç sonunda toplam 5 gol atmıştır. bu gece attığı ikinci gol bariz ofsayt yalnız. hakem fena kaçırdı.