1. sıranın chp tabanına da geldiğinin göstergesi olan gazete.

    eğer şimdi sesimiz çıkmazsa sonsuza kadar susmak zorunda kalabiliriz.
  2. en azından safımız belli olsun diye yarın 6-7 tane alıp dağıtacağım gazete. ve muhtemelen yarın dönemleri boyunca en fazla satış yaptıkları gün olacak.

    gün cumhuriyet günü dostlar!
  3. gazeteçilenin yıllar önce ergenekon şimdi de fetö den dolayı yargılandığı gazete. çok ilginç ülkeyiz gercekten.

    demokrasi çok güzel sende gelsene..
  4. yıllarca günümüzde fetö olarak anılan gülen cemaati alehine yazılar yazan bir gazetenin, bugün fetöden dolayı yargılanması çok ironik. hele ki bu yapıyla yıllarca kol kola olan ve bence, halen bu yapıyla organik bir bağı olan bir hükümet tarafından suçlanması daha bir ironik. amaç tamamen muhalif basın yayın organlarını işlevsizleştirmek ve basını tamamen iktidarın güdümüne almak.
  5. iktidarın direkt savaş açtığı gazete. değil ülkenin gelmiş geçmiş, dünyanın gelmiş geçmiş en saçma iddianamesi ile yargılanıyor bu gazetenin yazarları.

    örnek vereyim; fetö ile ilişki kuracağım diye olmadık şeylerden biri, akin atalay'ın evine parke döşetip ucretini eft ile gönderdiği sirketin sahibinin oğlu fetö ile iş yapıyormuş. akın atalay fetöye yardım etmiş olmuş. bunun gibi onlarca örnek var.
    bi tane daha; bülent utku 13 yil once avukat erol dora ile birlikte çalişmış, erol dora da milletvekili olduktan sonra milletvekili pervin buldan'a para göndermiş ve burdan bülent utkunun pkk ile ilişkisi kurulmuş

    iddianameyi hazırlayan savcı fetöden müebbetle tutuksuz yargılanıp görevine devam ediyor ve fakat bir gazeteciyi subliminal mesaj vermekten tutuklayabiliyor.

    bütün dünya gazetelerinde olan bu dava havuz medyasinda ve sözcüde yok. olmaz çünkü bir utanc kaynağıdır. fransiz liberasyon ozel ek cıkardi bu dava için.

    isimsiz bilirkişilerden iddialara yıllarca dalga gecilecek bir metin bu iddianame. fetö yargıdayken ergenekon davalarinda sahte delil uretip iddianamede tutarlilik yaratiyordu, simdi ise bunu bile becerme derdinde degiller, tek dertleri sizi iceri atacagiz butun gazetecilere gozdagi verecegizdir.

    basin ozgürlüğu sadece basıni ilgilendirmez, ayni zamanda halkın haberalma özgürlügüdür.

    bunları yapanlar bir gün hesap verecekler.