• youreads puanı (9.02)


  1. sesinden çok sözleriyle vuruyor insanı.
  2. güzel sanatlara hazırlanan bi ressamdı..bi şekilde bağ oluştu aramızda..sonra o bağ aşka dönüştü onun tarafından...sürekli bu parçayı dineltiyodu bana ve aramzıdaki yaş farkı(10)nı anlatıyodu sanki hep bu şarkı...şimdi başka sevgilerin resmini çiziyordur umarım
  3. eno
  4. leonard cohen'in famous blue raincoat'tan sonra gelen en sevdiğim şarkısı sanırım
  5. kara sevda ile salona giriş yaptıktan sonra dans şarkımızdı bu efsane. ardından ikinci parçayı ayarlamayı unutmuştuk, orkestra lale devri ne başlamıştı. hey gidi.
  6. uzaklara götüren ve sadece bunu gözlerinizi kapatarak yaptıran muhteşem şarkı.
  7. leonard cohen'in en çok sevdiğim tam bir romantik aşk parçası. her baritonu sevmem ama bu adamın gerçekten eşsiz bir sesi var. londra'daki canlı konser kaydından dinlemiştim kendisini ilk. yıllar geçtikçe sesi daha da oturmuş. gençlik yıllarındaki sesinın o tınısı beni o kadar etkilememişti -eski dönemlerdeki performanslarını araştırdığımda.
  8. eşlik edilmesi en güzel şarkılardan bir tanesi. ayrıca al pacino'nun "scent of a woman" filminde yaptığı tango ile klibi yapılmış bir video var youtube da onunla ayrı güzel oluyor dinlemesi. sevdiğim kadına kesinlikle söyleyeceğim şarkılardan.
  9. insanın içine işleyen efsane parçalardan biri kesinlikle. leonard cohen'in eşşiz yorumunun yanı sıra şahsen the civil wars yorumunu da çok beğeniyor ve dinliyorum
  10. başındaki klavye girişinin bile ayrı bir cool olduğu romantik leonard cohen şarkısı. güne başlarken art arda dinlerseniz eğer yolda gördüğünüz ilk karşı cinse olup, onu bir çantaya tıkıştırıp, götürüp, nikah dairesinden gün almanın hayallerini kurdurabilir size.