1. sorumsuzca bir harekettir. dediniz ki ordunun küçük bir kısmı darbe yapmaya çalışıyor. e ordunun geri kalanı size bağlı değil miydi? siz insanları nasıl yem olarak ortaya atabilirsiniz? asker çekip 200 500 1000 kişiyi vursa asker kadar sokağa çıkın diyen de bundan sorumlu olmaz mı?

    darbenin başarısız olmasına - tiyatro olmadığını varsayarsak- sevindim ancak bu yapılan çok ciddi bir sorumsuzluk ve darbeyi yapmaya çalışanlar kadar bunu söyleyenler de soruşturulmalı.
  2. askerin insiyatifi sağolsun iç savaşa bile sürüklenebilirdi.
  3. evvel bir zamanda sokağa çıkmış kimseleri terörist ilan etmiş kimsenin söylevi.
  4. işe yarıyormuş.
  5. butun polis goreve cagrildi. bakin polis, emniyet teşkilatı. askerlerin önemli bir kismi desteklemiyor. e sen altinda sadece arabası olan halki nasil sokaga cagirirsin. ezilen, vurulan vatandaşın hesabini kim verecek ulan.

    inanamıyorum yahu. insanlarin bu sekilde olmesini sindiremiyorum.
    millet bizim kadar düşünmüyor kendi canini anasini satayim. vatan icin olme masalini herkes biraksin.
    bir insan bile öldüyse, o mücadele mesruiyetini yitirir.
  6. nerden baksan tutarsızlık, nerden baksan ahmakça
    izumi
  7. 90 kişi hayatını kaybetti kim hesap verecek peki ?
  8. bizim askeri gücümüz yetmiyor siz savaşın demek olmadığına göre gidin ortalığı karıştırın demek midir merak ediyorum.
    halkın sokağa çıkmasının bu duruma ne faydası olabilir merak ediyorum.
    halk çıkmasaydı zaten asker teslim olacaktı, halkın yaptığı tek şeyin linç olduğunu görmüyorlar mı merak ediyorum.
    oradaki askerlerin çoğu durumdan habersiz, haberi olan zaten orda değil yunanistan'da. halkı bu durumda suçsuz askerlerin üstüne değil de yunanistan'a göndermek gerek bu mantıkla. bu kararda mantık aramaya gerek duymuyorlar mı merak ediyorum.
  9. amaçlarım uğruna benden vaya karşıdan kimin öldüğü umrumda değil, isteklerim için herkesi katledebilirim anlayışıdır.
    biraz insan ölsün ki kullanacak argüman üretelim zihniyetidir.

    ayrıca vakti zamanında dediklerinin tam aksini şimdi savunuyor olma tutarlılığını da göstermektir. tutarsızlığın tutarlılığı.
  10. 2013 yılında, gezi parkında olan protesto'da kimse dişarı çıkmasın diyerek, 2016 yılında tamamen rotayı değiştirildiği bir gün. rte'den sms bile aldık, o derece.