1. bütün gece instagramda fotoğraf çeviren insanlığa ve ülkesine fransız kalmış vatanperverliğìn kırıntısından dahi nasibini alamamış tarihini göz ardı etmiş asosyal duygusuz ve duyarsız insanlar topluluğu olması muhtemel.
    farkında mısınız
  2. bu korkudan değil ideolojidendir. asker başı kesenle aynı safta yer almamak arzusundandır ki yüce şanlı orduya bir vefa borcudur.

    bu başlıktan da anlaşılabileceği üzere çığırtkanlık her yerden tam gaz devam edecek, kışkırtılan insanları ise sokaklarda linç edeceklerdir.

    nasıl ki troll'lere kulak asmadığınızda biteceğini düşünüyorsanız aynı tepkiyi böyle durumlarda da göstermenizi bir kardeşiniz olarak salık veririm.
  3. çocuklara tecavüz edenleri, diri diri insan yakan mahlukları, hırsızları, çocuk katillerini, din sömürücülerini, eline bir kitap dahi almamış düşünmekten aciz kiralık beyinleri üzmüşlerdir.
  4. "aptal olmaktansa korkak olurum" diyerek sokağa çıkmayan insan topluluğu.
  5. "sokağa çıkamayan" ifadesi bile anlamsız kalan başlık.başlığı yazan kişi kalkışma girişimi yaşanan başka ülkeden mi geldi acaba merak ettim.
    farkındaysanız değerli kardeşim bahsedilen kalkışma olduğu esnada herkes normal yaşantısına devam ediyordu,hatta insanların kalkışma olduğunu öğrenmelerine vesile olan köprü geçişinin sadece biri kapalı,diğerinde araç trafiği normal seyrinde devam ediyordu.
    sanırım bu arkadaşın 80 darbesine ilişkin biraz daha araştırma yapması gerekiyor..
  6. sokaga ciktigimizda kacacak delik arayan sicmigin actigi baslik.
  7. bu benim daha önce hatırlarsan sokağa, meydanlara çıktığım için terörist, çapulcu ilan edilmiştim.
  8. bilinçliyim ben korkak değil ha bir de aktroll değilim şükür!
    cihat ilan eden adamların peşinden gidecek kadar gözü dönmüş de değilim...
    kısaca ben siz değilim...
  9. alevi olduğumu söylesem kafamı kesecek adamlarla mi demokrasiyi savunacaktim ? evimin koltuklari çok demokrat ve çok güvenli.

    ekleme: 10 ekim 2015 emek barış demokrasi mitinginde iki canlı bombayla bombalandıgımızı da şuraya iliştireyim. iki gündür demokrasiymis dertleri. sahtekar iki yüzlü herifler.
  10. kendisini linç etmek için gelen kalabalığı elindeki silahla meftalaştırma şansı varken bunu yapmayan 20'li yaşlardaki erlerin boğazını kesen işid zihniyetli lağım fareleriyle aynı safta yer almak istemeyen onurlu insanlar topluluğudur.