• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (4.63)
dc's legends of tomorrow
arrow ve the flash'ın spin-off'u olarak beklentiyi yüksekte tutan dizi, süper kahramanlar evrenine doymak isteyenleri mutlu edecek gibi görünüyor!

arrow ve the flash'ın yaratıcıları greg berlanti, marc guggenheim ve andrew kreisberg'in imzasını taşıyan dc's legends of tomorrow'un kadrosu da bir o kadar iddialı. arrow'a üçüncü sezonunda dahil olan ray palmer/atom'u canlandıran brandon routh, sara lance/canary'yi canlandıran caity lotz, the flash dizisinden leonard snart/captain cold karakteriyle wentworth miller, mick rory/heat wave rolüyle dominic purcell, dr. martin stein karakteriyle victor garber ve doctor who dizisinde rory williams karakterine hayat veren arthur darvill (rip hunter) kadroda bulunan isimler arasında.


  1. kuz
  2. pilot bölümü yayınlanmış bulunmakta olan dizi. yabana atmayın arkadaşlar.
    kuz
  3. captain cold, heat wave ve white canary var daha ne olsun.
    !---- spoiler ----!

    star city 2046 ve marooned bölümleri enfesti. captain cold ve heat wave'in yol ayrımına gelmesini bekliyordum ama mick'i öldürmek söz konusu olamaz. merakı arttırmak için yaptıkları belliydi. kendra ve ray ilişkisini çok itici buldum. hatta kendra'yı canlandıran oyuncu içlerinde en vasatı. hiçbir duygu yansıtamamakla beraber insanı sıkıyor. kendra hariç güzel dizi.

    !---- spoiler ----!
  4. 1. sezon finali güzeldi. başlayacak olan arkadaşlara tavsiye ederim. sezon finaline göre ölçecek olursak 2. sezon çok daha iyi olacak diye tahmin ediyorum.
    !---- spoiler ----!

    son iki bölümde çok iyi toparladıklarını düşünüyorum. savage-kendra-carter-meteor bağlantısı güzel olmuş. önceki bölümlerle bağlantı kurmalarına benden koca bir aferin.

    sara-captain lance konuşması da iyiydi. arrow senaristlerinin yapamadığını yapmışlar o duyguyu hissettik. laurel'ı neden kurtarmaması gerektiği iyi düşünülmüş.

    gelecek sezonda kendra ve carter'ın olmamasına çok sevindim. özellikle de ray'in kalbini bu kadar kırmışken kendra'nın etrafta olması hiç yakışmıyordu. özelliklede 2021'de savage-kendra-carter dövüş sahnesinde savage'a saldırmak için birbirlerini beklediler. bu bölümde en inandırıcı olmayan sahne oydu. tek eksisi buydu.sanırım eleştirileri dikkat ederek yazmışlar son bölümü. kendra sevilmeyen bir karakterdi. gitmesi akıllıca bir karar.

    ray'ın konuyu kestirip atmasına da sevindim. kendra haketti bunu. zaten ciara'nın o kadar odun gibi bir oyunculuğu var ki kendra üzgün mü, sinirli mi, mutlu mu anlamıyoruz.

    jax ve martin'in yeni gücünü keşfetmesine de bayıldım. firestormun göründüğünden çok daha fazla potansiyele sahip olduğunu düşünüyorum. ekibin temel taşlarından bir tanesi.

    captain cold'un ölmesi prison break'in yeniden başlaması yüzünden oldu. yalnız mick'in kalmasına şaşırdım. mick olduğu sürece captain cold bir şekilde yaşayacaktır.

    rip hunter ölseydi çok üzülecektim. başlarda ki yapmacıklığını yitirdi ve izlemesi zevkli birine döndü.

    gelecek sezondan gelen hourman çok iyi olmuş. muhtemelen onunla beraber gidip kendilerini kurtaracaklar diye düşünüyorum. justice society of america'nın bir kısmını belki görürüz diye seviniyorum.

    !---- spoiler ----!
  5. izlediğim kadarıyla ekip çok kötü yönetiliyor. bi kere küçülen adam efektif kullanılamıyor ve mücadele hep saçma noktalara varıyor. süper kahraman dizilerinin artık tadı kaçtı hele komediye kayanlar izlenmez halde. miyadı doldu demek ki.
    abi