deniz erten

Kimdir?

deniz erten eski bir basketbol ve tenis oyuncusudur. aynı zamanda yurtdışında hukuk eğitimi almıştır. şimdi ise hem avukatlık hem bestecilik yapıyor.
deniz erten, istanbul’da doğmuştur. erten, son yılların en popüler şarkıları ‘aşk kaç beden giyer’, ‘rota’, ‘seyyah’, ‘melek’, ‘aşkistan’ın söz yazarı ve bestecisidir.
eski bir basketbol ve tenis oyuncusudur. yurtdışında abd’de hukuk eğitimi almıştır. uluslararası bankacılık ve finans hukuku mastırı yapmıştır. yurtdışında yaşadığı süre içersinde ingilizce söz ve besteler yaptı.
avukatlık yapmakta olup çok sayıda ünlü sanatçıya besteler yapmıştır. beste çalışmalarına devam ediyor. ayrıca tiyatro eğitimi de var, oyunlar yazıyor, resim de yapıyor. bir tatil beldesinde tarkan’la tanıştıktan sonra müzik işine başlamış.


  1. işaret kitabını şuan okuduğum ve eğitimine ,ilmine , merakına hayran olduğum gönlü apaydanlık olan idrakli,inançlı , üstün yetenekli yazar , söz yazarı , besteci , avukat nitelendirmeye devam etsem daha ne çok ... 10 parmağında 100 marifet seviyorum seni deniz erten