1. program yapmak
  2. yemek. deli gibi yemek yaparım. sırf ders çalışmama mücadelesi verdiğim günler yüzünden bugün çevremde benim kadar güzel yemek yapan kimse yok. bir ara dersler o kadar ağırlaştı ki fransız ve italyan mutfağına sararak yemek repertuarımı zirvelere taşıdım. etrafımda dönen "seni alan yaşadı ihihih" esprileri bile yolumdan vazgeçiremedi. gelecek ay daha ağır bir komite var bakalım, meksika mutfağı ilgimi çekiyor şuan.
  3. uyumak. ne zaman ders çalışmak istesem uyurum, net.
    dron
  4. şu an yaptığımdır.
  5. "13.30 da derse başlayacağım" denir, saat 13.31 olursa o 13.45'e sarkıtılır. 13.46 olursa (ki olur) 2'ye sarkıtılır. o karman çorman masa düzeltilir (başka zaman olsa yüzüne bakılmaz o masanın) bulmaca çözülür, kafam kadar kitaplar okunur, arkadaş aranır, sohbete dalınır, birden ilham gelir deneme yazılır, söyleşi yazılır ama o ders yapılmaz arkadaş. hayal kurulur, senaryo yazılır. uyunur, sabah uyanılır. sınav vakti gelir, kafa dağlara taşlara vurulur.
  6. youreads'e takılmak.
  7. "aaa mutfak ne kadar da kirlenmiş ben biraz temizlik yapayım" şeklinde mutfağa niyet ettikten sonra bütün evi baştan sona hayatında hiç yapmayacağın kadar titizlikle temizlemek.
  8. fanfiction okumak, youreadste takılmak, friends izlemek, yemek yemek
  9. daha temiz bir ortamda çalışmak için masa silinir , kitaplar düzenlenir , el değmişken oda bir güzel süpürülür ve yorgunluktan ders te çalışılmaz.
  10. odayı toparlamak, bilgisayar kasasını temizlemek, meyve yemek, uyumak... bonus olarak ise tırnakları kesmek(evet bunu da yaptım)