1. yalnız şimdi başlığa baktım da herkes "ben çok iyi dinlerim." demiş. ulan derdi olan kim o zaman, neyi dinliyorsunuz? :)
  2. iyi madem. derdimi dinleyecek olan mesaj atsın :)
    ryu
  3. kaç gündür deli gibi yana yakıla derdimi anlatamamamın sancısını çekerken, böyle bir dert dinleyecek varsa, akşam akşam insan sevindirir diyerek katıldığım teklif. mesaj kutuları boş kalmasın.
  4. derdi olan birilerini dinlediğim gibi isyanlarımı savuracağım youserlara ihtiyaç var
  5. kendinden de sıkılan biri olarak sıkılmaktan vazgeçip başkalarını sıkmaya karar verdim. bu da mazoşistler ve kendini mazoşist hissedenler için burda dursun.
  6. bir mesaj tuşuna basmanız yeterlidir, derdinize çare bulmak bizim görevimiz sayılır...
  7. aramanıza gerek yok bence, zaten buradaki topluluğun amacı bu gibi geliyor bence.
    herkesin açık olduğu bir fikir diye tahmin ediyorum dertleşmek.
    yazıların takip ettiğiniz, aynı kafada olduğunuzu düşündüğünüz youser'a dann diye gönderiverin mesajınızı.
    sen kimsin lan değişik diye cevap almayacaksınızdır.

    edit : bir iki mesaj aldım da, böyle bir cevap alırsanız ben dinlerim sizin dertlerinizi. :)
  8. geceleri kendini en çaresiz hissettiğin anlarda biri tutup kolundan kaldırsın istersin, sanki sana sarılsa, seni anlasa, o an tüm dertlerin geçecek gibi hissedersin. aramızda kilometrelerce mesafe olabilir, ancak kelimelerim insanlara sarılabilir de, dokunabilir de. dertleşmek veya her ne sebepten olursa olsun sohbet etmek isteyen birileri olursa, buralardayım.
  9. derdini anlatacagin insan buradansa eger istersen hayatinin bir parcasi olmayacagi icin hic istedigin kadar acik olabilirsin demektir bu. gizlemen gereken aman bilmesinler daha iyi diyecegin seyler olmaz. en sevdigimdir.
  10. internette bu amaçla oluşturulmuş siteler var. bu sitelerin bir kısmında işin danışman kısmında yer almak için öncesinde bir müddet bir takim online kurslar almak ve bu kurslarla ilgili testlerden başarılı sonuçlar almak gerekiyor. bir zamanlar, bir süre danişman olarak takılmıştım ama o zaman ki kız arkadaşım istemediği için bırakmıştım.

    her neyse çok büyük bir ego sahibi değilseniz ve psikiyatrik bir probleminiz yoksa dinleyebilirim.

    yani sadece şehir insanının butik dertleri için yakın ışığı.