1. öğrenciyken eş dostla buluşmaya her defasında erken gidip, beklerken şeytana uyup aldığım cd'lerle cüzdanımı aşındırıp, müzik zevkimin oluşmasını sağlayan kitapçı. hakkı ödenmez, hakkımızı da ödeyemez.
  2. ankarada yaşayanlar için önü buluşma yeri içi aradığını bulduğun bazen kalabalık bazen de sakin kitabevidir. güzeldir.
  3. ürün çeşitliliği konusunda takdir edilmesi gereken kitabevi. henüz yeni yayımlanmış bir kişisel gelişim zırvalığı kitabından, beklenen değeri asla görememiş olan dünya edebiyatı örneklerine kadar birçok kitabı satın alabilirsiniz. eğer kitap almak için ayırdığınız bütçeyi biraz daha artırabilirseniz.
  4. bir yıl sonra gittiğimde fark ettim ki büyümüş
    içinde de bir ağaç barındırıyor artık
  5. son halinin hayallerimin yıkılmasına sebep olan kitabevi gençken gittiğimde evimdeymiş gibi hissederdim şimdi ise endüstriyel bir yer haline gelmiş çok üzüldüm açıkçası
  6. biz hep burada bulusurduk cunku deli kiz hep gec gelirdi. ben beklerken sinirlenmeyeyim diye her seferinde nerede bulusalim dedigimde dostta derdi. ben o gelene kadar kitap kurcalardim. sonra da ardic.