1. mobalardan hoşlanmadığımı yeni fark ettiğimden nefretle bıraktığım oyundur
  2. bir süre oynadıktan sonra insanın oyun içi davranışlarını değiştirir.

    kimseye ne olursa olsun sesini çıkarmayan, takımda milleti flame'leyen birileri olursa hiç tepki vermeden oyununa devam eden, skor 35-1 bile olsa sonuna kadar uğraşan beni bile zıvanadan çıkardılar. artık daha maç ortadayken "gg" diyeni, "afk" diyeni, karşı takıma "x (değişken) team" diyerek kendi takımını şikayet edeni,ortada bir şey yokken aptal aptal ağlayanı, takımdan herhangi birisine "retard" veya "noob" diyeni feci haşlıyorum, bununla da kalmayıp maç içinde herhangi bir durumda yardım edebilecek olsam bile etmiyorum ve bunlar da genelde kısa süreli olmuyor. baya bildiğin yarım saat oyunu burnundan getirdiğim adam var. bir de son zamanlarda karşı takıma "ff", "end please" vs diyen olursa bildiğin bırakmaya başladım oyunu. geri kalanlara ne kadar üzülsem de onu diyen hıyara maç kazandırmak gelmiyor içimden, elimde değil. bunu acilen düzeltip mute özelliğini kullanarak oyunuma bakmam lazım.

    personal behaviour score diye bir şey çıkardılar, 10k üzerinden 9k puanım var hala uğraştığım adamlar bunlar. bu puanı 4k-5k olanlar ne haldedir acaba.

    paso ağlayan adamlarla maç kazanmaktansa efendi gibi oynayan adamlarla maç kaybetmeyi tercih ederim ama seçme şansımız ne yazık ki yok.
  3. 2011'den günümüze 5500+ saat harcadığım oyun, öncesindeki wepla zamanlarını saymasak dahi fazla bir zaman diye düşünüp kendimi sorguladığım olmuştur. güzeldir eğlencelidir bağımlılık yapar. ancak bu oyunu dengesiz güncellemelerin olduğu zamanları düşünerek iki kelimede yorumlamak gerekirse "yalan oyun"
  4. 1338 saat harcamışım bu oyuna. pişman mıyım? hayır değilim. çok güzel zamanlar geçirdim oyunda, bıraktığım zamanlara doğru iyi sayılabilecek bi oyuncuydum ve sürekli takımım olmadığı için kaybetmek beni deli ediyordu. arkadaşlarımla 5 olup girdik uzun zaman, sonra onlar dotayı bıraktı. tek kalınca da solo giriyordum sürekli ve takımıma gelen 'insanlar' yüzünden çok iyi oynadığım oyunları kaybediyordum. yav rubickle carry oynadığım oyunlar oldu benim, gerizekalı naiximiz kasamadığı için rubick carry yapıp oyun kazanmıştım. ama gel gör ki bi süre sonra insanın oynayası gelmiyor. sürekli ben 4 kişiyi taşımak zorunda mıyım? sürekli başkaları yüzünden oyun kaybetmek zorunda mıyım? 10. dakikada gg ff pls diyenleri görmek zorunda mıyım diyerek bıraktım. bırakalı iki sene falan oluyor, arada bi özlüyorum tabi de eski tadı yok be...