1. yer yer ufuk açıcı olurken bazen de hüzünlendirebiliyor. duygu ve mantık ikileminde belirleniyor galiba.
    abi
  2. deli gibi uğraşıp giremediğim liste. ben ekşi sözlük'te yoğun yazdığım günlerde üç entry sıkıştırıyordum debe'ye. burada henüz başaramadım ama azimle sıçan duvarı delermiş. bir gün başaracağıma inanıyorum.

    deby'ye giren yazarlarımıza ise bir lafım var. tebrikler. yine deby'lere girmeyi başarmışsınız lanet olasıcalar.
  3. bugünden sonra deby yani dünün en beğenilen yorumları yani ben diyeyim ki entrylerinde üç kez birinci olana bir kitap hediye edecek. ondan sonra sayacımız sıfırlanacak. yine diyelim ki ben dünün en beğenilen entrysini yazdım bir puanım var. üç gün sonra yine birinci olduğumu varsayarsak iki ve diyelim ki beş gün sonra bir daha. üç kez başarırsam herkesten önce abi nickli yazardan hediye kitabımı alırım.

    yani hem hediye kitap verme hem de listeyi canlandırma olayı. benden başka listeye bakan yok gibi. heyy @abi açıkla vereceğin hediye kitabı. ikinci kitabı ben hediye ediyorum marquis de sade'nin juliette isimli kitabı. bu kadar cimri olma bir yazarına kitap hediye edeceksin altı üstü.
  4. an itibariyle yalan bir haberin zirvede olduğu listedir. youreads çok bozuldu demek istemiyorum ama dedirtiyorsunuz zorla.

    edit: mod ekibi, kusura bakmayın ancak başlığı değiştirmek bahsettiğim şeyi yalan konuma düşürmüyor ne yazık ki. şu anki şekliyle açılsa veya bunu yazan kişi bizi trollemek amacıyla bir şey yazıp deby'ye girse en başta ben veririm artısını ancak ne yazık ki doğruluğu araştırılmadan, gayet ciddi bir şekilde girilmiş bir yorumdan bahsediyorum bu listeye birinci sıradan giren yorum hakkında. trollendiğini sonradan fark etmiş arkadaş. tamam, trollemek ayrı bir şey, ancak bu kadar net bir şekilde trollenip, bir de bunu bu şekilde başlıkla girmek doğru değil.
  5. sözlüğe girdiği 23 yorumun 7si anket 4ü ilişkiler 3ü çeşitli kanalında olan bağğzı youserların sözlüğün troll yuvasına döndüğüne sitem ederek bundan sonra kendinin de trollük yapacağını beyan ettiği başlık.

    hakkaten bugüne kadar bilim, tarih ve teknoloji alanlarındaki engin bilgilerinden yararlanmıştık, şimdi bizi bundan mahrum ederek çok fena cezalandıracak.
  6. sonraki yoruma geçmek için sonraki adlı sarı sekmeye tıklamayla çalışırken sürekli sayfanın başına geri döndüğümden, listenin en sonundaki yorumu açıp önceki ne tıklayarak okuduğum listedir.
  7. gezinirken hoşuma giden yorumları fav'layamadığım. nereye gidiyor bu tuşlar abi?
  8. görmez olaydım, okumaz olaydım ^:swh^ nickaltı yağlaması debye girmiş. yapmayın evladım yazıktır günahtır güzel yazılan entrylerin hakkını yemeyin.

    tanım: kimin arkadaşı çoksa girilen yer.