1. türk milliyetçisi bir siyasi söylem. türklerin hem çoğalıp hem de yayılarak dünyayı bir nevi ele geçirmesini ister. genelde duvar yazısı olarak görülür ve kısaltma olarak da kullanılmaktadır "dto"

    ekleme: cümle benim görüşümü yansıtmamaktadır efendim sadece bilgi aktarım amacı gütmektedir. ayrıca yok ben hiçbir yerde görmedim diyen youserlara biraz daha gezmeyi tavsiye ediyorum.
  2. ilkokulda cereyan eden yoğun siyasi tartışmalarda kullanılan slogan.
    ozee
  3. kendini bilmez, dar görüşlü, kibirli türk hezeyanı.
  4. sağa sola yazan 2 troll dahil kimsenin ciddiye almadığı faal olarak kullanılmayan bir söylemi nöronlarına eziyet edercesine, ciddiye alan boş beleş insanları görmemizi sağlayan aslında var olmayan temenni.
  5. şuana kadar hiç karşılaşmadığım söz. milliyetçilikle falan alakası da yok zaten, saçma sapan bir şey. sanırım milliyetçilere laf etmek için açılmış troll başlık.
  6. gerçekleşirse aşağılayacak kimse kalmadığından ülkücülerin engellemesi gerektiği olay.
  7. yıllar önce izmir'de duvarlarda direklerde bolca gördüğümüz siyasi söylem..
  8. hala "siyasi" olduğu iddia edilen söylem. bence bildiğin geyik söylemi.
  9. katıldığım öneri.
    bir yerden bir yere gidip hemşehri arayan adamlar bunu beğenmiyor. umarım böyle bir şey gerçekleşir, dil öğrenmek zorunda kalmamakta cabası.
  10. bi ara ankara'da hemen her yerde, özellikle keçiören taraflarında duvarlarda falan yazan bir temenniydi bu.

    şöyle bi ciddiye alıp gerçekleştiği düşününüldüğünde kabus gibi bir şey olduğu hemen anlaşılır ve derhal terk edilir bu düşünce. gerçekten ürkütücü!