1. ders çıkarırdım. tespit de yapardım. derdim ki "işte insan türü de hep yok oluyor. değmez. ölümlü dünya. hem üresen ne olacak. ben öldükten sonra neye yarar."
    meteor başka bir yere çarpmışsa ve sadece mevsimsel değişiklik filan olmuşsa tabii ki dişi aramaya başlar deli manyaklar gibi çoğalmaya bakardım. kur yapardım ona. güvercinler gibi göğsümü şişirir kovalardım onu. şiirler, şarkılar, "okul-iş?", "nerden"
    yok
  2. tabi ki selfie şapşal şey
    belit
  3. bir not yazar toprağa gömerdim.

    "biz ettik siz etmeyin"
  4. (bkz: nasa bizi marsa gönder.)

    önceden bilinecekse eğer muhtemel bir kampanya olacaktır. dünya üzerinde ki insanların sonu geldiğini var sayarsak, dünya dışı devam eden görevlerde ki personel bir şekilde geri dönüş yapabilir, adem havva olabilirler?
    pek yapacak birşey yok sigara yakmaktan başka.
  5. meteor çarpmadan önce pılımı pırtımı toplar marsa yerleşirim. bana bir şey olmaz.
  6. Youreads'e saçma sapan başlıklar açardım. Sonra sol frame neden böyle diye hayıflanır, www.sdaeruoy.com diye yeni sözlük açar orada da aynı hatalara devam ederdim.

    Ciddi ciddi ekşisözlükte ki gibi her gün maç tartışsanız en azından daha mantıklı olur.
  7. eğer bu insanlık beni de kapsıyorsa zaten ben de ölmüşümdür.

    ama diyelim ki bir şekilde kurtuldum...

    dünyanın durumuna bakarım her yer her şey yok mu oldu? yoksa hala yaşanılabilir bir yerde miyiz? mesela kendime bir karavan falan bulup içini tıka basa yiyecekle doldurup avrupa turuna çıkardım, ya da avrupa'dan geriye ne kaldıysa... karavana bir de motosiklet koyardım, sonuçta dünyanın sonu gelmiş artık cimriliğim lüzumu yok almışken iyisini alayım. benzindi, kdv, ötv derdi de yok... mesela karavanı roma ya park edip motorla etrafı gezerdim.

    italya'ya gitmişken pizza yememek olmaz, belki pizzacıların fırında falan kalmış pizzası falan vardır, onlarla da bir ziyafet çekerim. oradan tüm avrupa'yı dolanırım işte.

    sonra kuzeyden rusya üzerinden çin'e doğru giderim, oraları görürüm. yanıma tabii yine bol miktarda silah ve av malzemesi de alırım. oraları da gezdikten sonra belki afrika ya falan giderim. olmadı norveç' e yerleşirim, refah seviyesi en yüksek ülke sonuçta.

    denizlere de açılmak isterim de ben kendi mahallemde kaybolan insanım muhtemelen aç susuz geberip giderim.

    uçak helikopter falan sürebilsem de süper olurdu.

    romantik ve cinsel yönden de durum şu anki hayatımdan daha farklı olmazdı sanırım. sanki 3 milyar kadın var da bana mı var?

    en çok da tatlı yemeyi özlerdim lan, toz şeker, çikolata imalatını mı öğrensem şimdiden napsam?..
  8. kimse doğru cevabı vermemiş 10 dk sonra dünya yok olacak olsa herkes en yakın karşı cinse sarılır muhtemelen.
  9. Kim olabilir o kişi, Tabi ki polat alemdar, işte bu Taa taa ta

    Mantık hatası olan bir durum, meteor çarpıyor bes ben hala hayattayım. Ve insanlığın sonu gelmiş ne yaparım , Ben insan değil miyim yani de sonu gelmiş.