1. eşitlik dışında her şey.
    d.e.b.y editi: gerçekçi olalım youserlar. dünyayı bizim yarattığımız bir kavram kurtaramaz.
  2. dünyayı ne kurtaramaz? bu sorunun cevabı belki başka sorulara cevap olabilir. dünyayı ne kurtarabilir•e bakarsak yanılabiliriz. illa da bir şey kurtarması gerekiyorsa bunu ancak zaman belirler.
  3. aşk.

    tabi lan manyak mısın?
  4. "dünyayı güzellik kurtaracak, bir insanı sevmekle başlayacak her şey."
  5. içinde insanların olduğu bir cevap düşünemiyorum
    wtf
  6. insanı sevmekle başlamayacak hiç bir şey. dünyaya kurtaracak tek şey bu yolda verilecek emek ...
  7. biraz siyasi yaklaşacağım,bence dünyanın mevcut durumunu yaşam olan başka bir gezegen kurtarabilir.
  8. doğal seçilim.
  9. eskiden gençler geleceğe umutla bakarken yaşlılar dünyanın halinden şikayet ederdi. şimdi sanki şikayetçi olanların yaş ortalaması giderek düşüyor. emekli olup hayatın tadını çıkaran yaşlılar torun sevmekten gayet memnun şu sıralar. aslında şimdinin yaşlıları geçmişin umut dolu gençleriydi. yani sanki onların jenerasyonu hep mutluydu.

    şöyle bir teori var: 60'ların hippi anti-kapitalist gençleri büyüdüklerinde reklamcı, tüccar, finansçı, iş adamı oldular. 60'lardan günümüze inanılmaz bir hızda büyüyen ekonomik pastadan koca bir dilim aldılar. sadece göz önünde olan en zenginleri değil, orta sınıfta yer alanlar da nasiplendi bu süreçten. şu anda dünyayı yöneten bu jenerasyon. zamanın eşitlikçi hippileri şu anda yüzde 99'u ezmekle meşgul.

    kurtarılması gereken bir dünya varsa, en başta problemi tespit etmek gerek arkadaşlar. sıkıntımız nedir? ekonomik mi, çevre sorunları mı, kendinizi gerçekleştirememek mi, nedir tespit etmek gerekir ki kurtuluş yolunda adımlar atılabilsin.