1. e-kitap okuyucu da deniyor. kullanımı, taşınması kolay, şarjı 30 güne kadar gidiyor. calibro touch lux kullanıyorum gayet memnunum. özellikle aynı anda birkaç kitap okuyanlar için ideal bir teknoloji.
    abi
  2. yaklaşık 3 ay önce aldım. aldıktan sonra hiç pişman olmadığım eşyaların başını çeker.

    kitap okumayı seven, okumayınca mutsuz olan biri olarak kitap kokusunu alacaksın, kitaba dokunacaksın geyiklerini zamanında matbaaya karşı alınan tavırlara benzetiyorum. gerçekten kitap okumak isteyen insan için mükemmel bir alettir. yatarken okuma rahatlığı, bir sürü kitap taşımaktan kurtulmak, benim gibi medeniyete uzak insanlar için kitaplara ulaşmayı kolaylaştırması, gözleri yormaması, harf büyüklüğü ayarı olsun her açıdan avantajlıdır basılı kitaba göre.
  3. son zamanlar buyuk bir hevesle almak istedigim cihaz. guzel bir e-kitap tavsiyesine acigim dostlar. yeter ki, ekrani gozumu yormasin..
  4. kindle en muhteşemidir. 2014 den beri kullanıyorum, üniversitede ders notlarımı bilgisayarda yazar çıktı alırdım. keşke üniversite yıllarımda elimde olsaydı bu cihaz, bütün notlarımı içine atar kampüse giderken yolda sağda solda okurdum.
  5. asla kullanmayı düşünmediğim, bana göre popüler kültürün meyvesi olan bir araçtır. allahını seven söylesin o kitabı eline almadan, sayfaları usulca çevirmeden, her sayfa çevirişinde sayfaların kokusunu hissetmeden (hele ki sahaftan alınmışsa kitap) ne anlaşılabilir o kitaptan. yok arkadaş teknolojinin prim yapamayacağı alanlarda vardır. bu e-kitap zımbırtısıda onlardandır.

    ekleme: birilerinin zülfiyaresine dokunmuş bu yazdıklarım. hayır bilmeyende sanır e-kitap denilen aygıtın mucitleri bu youser 'lardır da onların satışını engeleyen bir yorum yaptık. iyi alın okuyun sayın e-kitap lobisi.

    ekleme2: tabi lan manyak mısınız olum mis gibi aynı anda birden fazla kitap okuyabiliyorsun.

    ekleme3: bir arkadaş kağıttan kitabın okunmasını "gösteriş yapmak" olarak değerlendirmiş. herhalde olaya vakıf değil o arkadaş. nasıl bir dünyası var ki e-kitap taşımak gösteriş olmuyor da saman kağıda basılı kitap okumak gösteriş (veya şekil) oluyor. neyin kafasını yaşadığını çözemedim. sanırım aşırı e-kitap bağımlılığından devreler yanmış arkadaşın.

    neyse zülfiyaresine dokundurduklarıma nice "e-... " serili aygıtlar dilerim. ve e-posta tadında bayramınızı kutlarım.
    son olarak nerden okuyorsanız fark etmez, yeterki okuyun. benim tercihim sahaflardır. olay bu.
  6. kitap kokusucular gelmiş yine.
  7. ben de bi zamanlar kitap kokusucuydum. nerden döndüm bilmiyorum ama büyük araştırmalar sonucu reader'ın şart olduğuna karar verdim. şimdi arayış içerisindeyim. hangisini alsam diye.
  8. burada bile kitap kokusu olmadan olmaz diyenler var ya insan şaşırıyor. amaç kitabı okumak birşeyler kapmaksa kesinlikle mükemmel aletler. he ama yok ben kitap okuduğumu belli edicem, şekil yapıcamsa tabi iş farklı.
  9. kitap kokusu fetişlerini pistten alalım lütfen.
  10. kendisinin saçma bir alet olduğunu düşünen dostlara türkiye'de yabancı dilde kitap okumaya çalışmalarını tavsiye edebilirim. o zaman e-kitap okuyucunun faydaları ortaya çıkıyor. yabancı yayınları satan olarak bir bildiğim pandora kitabevi var onun da stokları sıkıntılı. kitap istediğinizde bir buçuk ayda getiriyorlar ve euro kuru yüzünden gayet tuzlu oluyor. onun yerine e-kitap okuyucu ile kitap dakikada elinizde oluyor ayrıca basılı kitaptan daha ucuz bir şekilde.