1. Merhabalar youreads ailesi,
    Ege üniversitesi hastanesinde çalışan hemşire bir arkadaşımın bizlere iletmek istediği bir mesaj var. Ege üniversitesi çocuk hastanesi hematolojide yatmakta olan yunus şen adlı bu 2,5 yaşındaki ufaklığın, bizlerin yardımına ihtiyacı var. Lösemi (ALL) olan yunus'un Almanya'ya tedavi ve dna izolasyonu için kanı gönderilecekmiş ve 5150 tl kadarmış. maalesef ailenin durumu kötü bunu karşılayamıyorlar. Ege üniversitesindeki bu hemşire arkadaşım, diğer hemşireler ve doktorlar kendi aralarında yardım topluyorlar. Şu ana kadar 2000 TL toplanmış. üç olur beş olur.. farketmez.. bu ufaklığa ve onun gibi hasta çocuklara ne kadar yardımcı olabilirsek o kadar güzel olur.
    yardımlar ege üniversitesi çocuk hastanesi için kurulan ege lösemili çocuklar derneği adına yollanacak. bilgileri aşağıdaki gibi. para yollarken açıklama kısmına "yunus şen adına" yazarsanız yollanan miktar yunus için ayrılacak. isimsiz bir açıklama ile derneğe genel bağışta bulunabilirsiniz.
    gerek paranın daha çabuk toplanabilmesi gerek de sadece yunus için değil orada yatan diğer çocuk hastalara da umut olabilmek için konuyu buraya taşıdım. Eğer imkanınız varsa ekşi gibi diğer sözlüklere de yayabilir misiniz? benim sadece burada üyeliğim var.
    Ne kadar yere ulaştırabilirsek yardım o kadar çabuk toplanabilir. Sizden ricam bu yardım kampanyasını olabildiğinizce paylaşmanızdır.
    Yardım eden etmek isteyen herkese şimdiden teşekkür ederim.

    edit: jai guru de va om sağolsun.. konuyu ekşiye taşıyormuş..

    ege-losemili-cocuklar-dernegi--5374538

    Ziraat Bankası ege tıp şubesi
    IBAN nosu:
    TR390001001446459112715001
    Ege Lösemili Çocuklar Dernegi(ALICI)

    telefon: 0232 390 1113
    0532 605 6721

    ege lösemili çocuklar derneği broşür
  2. vazifemi tamamladım. allah acil şifa versin. haberdar edenlere teşekkürler.
    abi
  3. normalde yaptığım yardımları söylemem ama hem teşvik amaçlı hem de katılımın artması açısından bu güzel yunus'a yardım edelim.

    gereken meblağ çok fazla değil zaten yarıdan fazlası da toplanmıştır. tamamı da toplanacaktır muhakkak ama mühim olan erken zamanda toplanabilmesi.

    bugün, yarın çocuğunuza vereceğiniz harçlığı yunus'a gönderebilirsiniz mesela. bu durumu çocuğunuzla paylaşıp onun da yardımsever bir insan olarak büyümesine de vesile olursunuz.

    ya da sen alkolik arkadaşım bugün bir bira daha az iç.

    sen ergen liseli arkadaşım o filme gitme ya da internetten izle. (evet suça teşvik swh)

    çok büyük bir yardım istenmiyor. sizin birgün daha az keyifli yaşamanız belki yunus'un hayatını kurtarabilir.

    gönlü zengin olanlara selam olsun.

    allah, yunus'a şifa versin.
  4. şu sıralar 2,5 yaşında bir miniğin hayata daha sağlam tutunmasına yardım eden insanları birleştiren dernek.

    Tanımadığımız yüzlerce insanın uğraştığı o kadar hastalık var ki...
    doğal olarak manevi anlamda hastaların ve yakınlarının yanında olamıyoruz. ve bilmediğimizden, görmediğimizden, elimizden bir şey gelecekse dahi bir şey yapmıyoruz veya yapamıyoruz.
    bildiklerimizden vicdanen sorumlu olduğumuzu düşünüyorum.
    şifa bulur umarım minik yunus.
  5. benim yardımımdan nolucak ki dememeli. zaman zaman çok da önemsemediğimiz hayat kimileri için bir ışık olmayı bekliyor.
  6. mutlu son entry si: yüreği güzel tüm insanlar.. hepiniz cansınız.. yunus için gerekli tutar toplandı. bu kadar kısa sürede bu miktarın toplanması hepimiz çok mutlu etti. umarım yunusun daha çoookk uzun güzel ömrü olur... biz yunusa biraz olsun umut ışığı olabildik... ama daha yunus gibi nice çocuklar var.. onlar için de umut ışığı olmak isterseniz derneğe herhangi bir isim belirtmeden bağışta bulunabilirsiniz..
    yardım eden, ettiren, isteyip de edemeyen ama dualarını esirgemeyen tüm güzel yürekli insanlara teşekkür ederiz... hepiniz cansınız, kucak dolu sevgiler.. yunus da sizi çok öpüyor.. bol bol el sallıyor bu yanaklar yenmez miiii..... :)