1. izmir bornova'da bulunduğunu bildiğim, köklü ve önemli devlet üniversitelerinden biri. çeşitli bölüm seçenekleri nedeniyle listemde olan ama hakkında pek bir fikir sahibi olamadığım üniversite. herkes iyi güzel diyor ama illa vardır okuyanınız. tavsiyeleri bekliyorum.
  2. ege'de okuyorsanız küçükparktan çıkmazsınız. arada forum bornova'ya gider, kendi kampüsüne metro hattıyla ulaşım sağlayabilirsiniz, kendi içinde güzel kafeleri vardır ve yemekhaneleri da güzeldir. eski binaların arasında doğayla bütünleşmiş bir okuldur. siyasi olaylar için güvenlik önlemleri almıştır, yeterli midir gösteriş amaçlı mı orası siz okuyuculara kalsın.

    forum bornovaya giden tüm insanların içinden geçen bir yolu vardır ki gün boyu üniversite dışında insanlar o yolu kullanır.

    son olarak küçükparktaki üniversite2'ye(bir kafedir) gidip birşeyler yemelisiniz, efsanedir.
  3. dört yılımı verdim dört. yemekhane kuyruğunu, sürekli dolu kütüphanesini hatta geciktirdiğim kitaplar için ödediğim bedeli bile özledim. mötbe'de oyun hamuru'nu izleyen şanslı insanlara selam olsun.
  4. izmirdeki diger universitelerle kiyasladiginiz zaman yer olarak ciddi manada guzel bi konumda. gerek otobusler gerek dolmuslar gerekse metro ulaşımı cok kolaylaştırıyor. istediginiz yere kısa bir zamanda ulaşıyorsunuz. kampuse gelirsek yapilanmasi ikiye ayrilmis vaziyette yani bi tarafta saglik agirlikli bolumler ve hastane diger tarafta merkez kampus, bu merkez kampus sehir tarzinda kurulmus caninin sıkılması cok zor, zaten gelen gecenleri saysan aksam olur. ha bolumler ve amfiler hakkinda cok bi fikrim yok.
  5. izmirde başta bilinen üniversitelerden biri.

    güzel kızları, içinde fazlaca sex dönmesi, yüksek tıp bölümü ile de dikkat çeker.