• youreads puanı (1.40)


  1. chp'li olmayan beni derin düşüncelere gark etmiş video. bir de bu insanlar az bilinen bir sözlükte benim yorumlarımı görüp de uzaklaşacakmış diye yorum yapılmıştı dün. zaten kesin fikirleri olan insanlar bunlar ne uzaklaşması?
  2. bilmeden konuşan, araştırmayan, okumayan(kitap, gazete vs.) , sorgulamayan, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan insanları göstermişir.

    18. saniyede konuşmaya başlayan teyzeye söyleyecek laf bulamıyorum. kılıçdaroğlu öldürecekmişte, canını alcakmışta, parmak sallıyorum vb.. üstte yazdığım insan şekline güzel bir örnek. böyle insanlar yüzünden hayattan soğuyorum...
  3. erken pes ettim ve "kılıçdaroğlu'na ve adamlarına sesleniyorum sakın beni öldürmeye şey teşebbüs etmesinler ha" cümlesinden sonrasını yalnızca kadın lafını bitirene kadar izledim ve kapattım. bir de biz de insanız deyişi yok mu. adam sanki kılıçdaroğlu sizi öldürmek istiyor ne düşünüyorsunuz diye sormuş gibi kadın rabbimiz alır canımızı o alamaz diyor.

    ak parti geçmişte chp döneminde yaşananları öyle iyi pazarlamış ki ak parti seçmeni kayıtsız şartsız karşı.
  4. türkiye'de yaşadığımızı hatırlatan video.esas üzücü olan kılıçdaroğlu ile ilgili söylemler değil halkımızın eğitimsizliğidir.

    videonun çekildiği yer zannedersem esenler. validebağ'da çekilseydi tam tersi yaşanacaktı.

    şahsi düşüncem sokak röportajları bazen insanları kışkırtmak amacıyla kullanılıyor.fikir çatışmalarına tuz basmanın en yeni,en basit yöntemi.bir insana kötü laf söylemektense kendi ağızlarıyla kendilerini kötülettirmekten daha güzel ne var ?
    a görüşüne ait cahil insanların söylemlerini seç ele topla trolle 10 dakikalık video yap.

    beni esas düşündüren akp yanlısı olduğunu söyleyen ehlisünnettvnin gizliden chpye çalışıp çalışmıyor olması

    dipnot:ldp is the new cool
    edit:imla-ekleme
    kuz
  5. sevdiklerini çok seven sevmediklerinden de nefret eden bir kitlenin serzenişi olan video.
  6. yanmışız biz.
  7. kulaktan dolma bilgilerle bilgilenen arkadaşlar.kahvelerde sağdan soldan duyduklarını ezberleyip papağan gibi aktarırlar.bunlar ukalalık yapanı sevmez çünkü cahil hissettiren her şey canlarını sıkar.yanlışlarını da kabul etmezler.ülkemizin çoğunluğu bu haldeyken geriye tek bir şey kalıyor o kulakları kimin doldurduğu.
  8. butun mediumlar kurgudur. bu unutulmamali, butun canli yayinlar, gercek sanilan her sey en ham aliyle bile olsa tek bir kameradan, ya da bir kurgudan geciyor. yayimlanma zamani belirleniyor vs... ancak bu oradaki insanlarin sayica ve zihniyet anlaminda bu ulkede hayli fazla oldugu gercegini degistirmiyor. ve evet daha aleviligin lafi bile acilmamis.
    abrek
  9. izlerken insanı hayattan soğutan, "hümanizmin de bir sınırı olmalı." dedirten içler acısı videodur.
    moruk