• youreads puanı (1.40)


  1. sanki sorunun cevabını alma amacı yerine, halkımızın durumunu gözler önüne sermeyi amaçlamış röportajların videosu. art niyet seziyorum.
  2. şimdi düşünüyorum da, diyelim akp gitti birgün başımızdan. ne fark eder ki, sokaklar bu insanlarla dolup taşarken? gerçekten inanılmaz! kılıçdaroğlu hırsızmış, bunu öğreten videodur.
    emasa
  3. sokak röportajları yapıp insanları dincilerden soğutan aynı zamanda güldüren dinci kanalı.
  4. bence dinci bile olmayan bir kanal. genelde kendileriyle hemfikir insanların cevaplarını ağırlıklı olarak yayınlayıp izleyen dinci kitleye bir mastürbasyon şansı sunuyorlar fakat zaman zaman karşıt fikirli insanların laf sokuşlarını da yayınlıyorlar (barbaros şansal röportajını hatırlıyorum). dalga geçmekten ziyade akıllarınca sosyal bir nabız ölçümü derdindeler sanırım; fesle gezip türban vs hakkında sorsak ahali nasıl cevap verir, bir deneyelim demişler bence.
    doris
  5. bir popüler kültür yansıması.

    çizdikleri imaj ülke müslümanlarının ne kadarını temsil eder , seçtikleri isme bile layıklar mı , ayrı ayrı tartışılması gerekir.
  6. ortalıkta osmanlı hovardaları gibi dolaşan bir takım yüksek kafalı abinin tv kanalı.
  7. şimdilik kendi gibi olmayanlar karşı nefret söylemleri var.gücü ellerine geçirince ne yapacakları malum.ilginç tarafları da farklı görüşten insanlarla yaptıkları ropörtajların videolarını sansürsüz yüklüyorlar
  8. tek bir tane bile aklı başında olumlu yada olumsuz yorumun olmadığı sokak roportajıdır.
    hem güldürmüş hem de kaygılandırmış videodur.
    ashes
  9. şu düşünce yapısını anlamadığım videodur. ben tamamen kemal kılıçdaroğlu'ndan bağımsız bir birey olarak sinir harbi geçirebiliyorsam allah korusun bu kemal beye neler oluyordur. hala allah ya bismillah diye diye "onun adı isminde saklı" tarzı gerizekalı ötesi yorumlar yaparak yaşayan insanlar var. eğitimsiz diyeceğim ama değil yani en iyi yerlerde okusa bile hala öznel düşünceden mahrum olanlar var. yazık ne diyelim.