1. burası gibi entelektüel bir platformu ekşi sözlük çöplüğüne benzetmeye çalışan yazarların uçurulması. en azından buradaki ortamı öğreninceye kadar okuyucu yapılmaları durumu. bir hafta önceki sol frameyle şimdiki sol frameye bakılırsa ne demek istediğim anlaşılacaktır.

    youreads çok bozdu. nerede o eski yazarlar.
  2. daha kolay bir yol olan eskiler için yeni youreads açılsın kampanyamla biraz daha yumuşatmak istediğim kampanya.

    adamlar gelmişler, hoş gelmişler. ciddi bir talep olursa abi belki bir şeyler düşünür ancak yeni youserlar ortamın değiştiğini farkettikten sonra, birazda modereasyonun yardımıyla sıkıntı çıkarmayacaklardır.

    ayrıca kaç kişiler biliyor musun? uçur uçur bitmez.. tabi ilk yorumu giren youserdan başlamak gerekir böyle bir şey olursa.

    edit: trole fıstık atmayın sevgili youserlar.
  3. belli bir kesimin ucurulmasi yerine youreads'i copluge cevirecek baslik ve yorumlara mudahele edilmesi daha mantikli. yaklasik 3 ay once ekside gorup kesfetmeme ragmen, youreads cok daha kaliteli ve saygili bir platform benim icin. bu kalite ve saygi ortamini bozan baslik ve yazilar engellenirse, hem ayrim yapilmamis hem de ortam korunmus olur. bu sebeple, kismen destekledigim kismen desteklemedigim bir baslik.
  4. manasiz kampanya denemesi. aciklama bana da mantiksiz gelmedi fakat kalkinmaya ihtiyaci olan bir platform burasi. buraya zarardan cok yararimiz dokunacagina inaniyorum. suriyeli gocmen muamelesi yapmayin.
  5. göçmenin her yerde gariban olduğunun göstergesi olan kampanya. ah ekşici kardeşim, öz vatanında garipsin öz vatanında parya.
  6. eskiden göçenlerin büyük çoğunluğu orada kaale alınmamış yazarlar olduğundan pek biseye derman olmayacak öneri. emin olun popüler bir eksi sözlük yazarlığını iyi maaşlı bir ise tercih edecek pek çok yarım akıllı var. o yüzden öyle kolay değil eskiden göçüp gelmek eksiyi silmek.
  7. solda -atiba hutchinson 8- gormemle birlikte destekledigim kanpanya.

    ad hominemcileri de gelmis buraya bunlarin. fuckbuddy basligina da yazar adam time de yazar. sana ne. hem ozgurluk iste hem de ad hominem yap.