1. tasarımından müzdarip olduğumdan ötürü gerek duyduğum eylem.
  2. görüldüğü üzere pek çok yazarın yaptığı şey.

    "ekşi sözlük" isminin cazibesiyle orada yazmaya devam edenler elbette olacaktır. ancak gerçekten kalite arayan kişiler, youreads gibi farklı platformlara yönelecektir. gördüğümüz kadarıyla, şu an olan tam da budur.

    bu saatten sonra youreads'e düşen şey, ekşi'nin yaptığı bir hataya düşmemek ve moderasyonu sağlam tutmaktır.
  3. içinde bulunduğum eylem. ulan yeni tema gelir gelmez sözlüğü eski haline getirmesi için ekşi normalleştirici diye uygulama çıkardı bi hayırsever. sözlüğün hepsi kullanır oldu. gel de yaz abi. melabalar herkese.
  4. ekşi benzeri başlık sayısında artış kaçanlara neden diye sordurabilir. sorduramayabilir de.
  5. kaçtık geldik, kaçılmayacak gibi değildi
    kör olduk daha ne olsun
  6. youreads adminlerine büyük bir iş düştüğünü gösterir. zira ekşiden buraya gelenler arasında ekşiyi ekşilikten çıkaranlar (kanzuk hariç) da var.
  7. suriyedeki savaştan türkiyeye kaçıp ordan isveçe topuklamak gibidir bakınız
  8. kaçmak veya sığınmak demeyelim biz bu mevzuya. bazı kalem ve gözlük sahibi arkadaşların huzur arayışı sonucunda oluşan durumdur.

    (bkz: ekşi yazarlar göçü)
    ejh
  9. sonuç itibariyle youreads'e yazar akışı mucbir sebeplerden ötürü olmuştur ve bunu dile getirmek -en azından bu aralar- gayet hak verici bir eylemdir.
  10. Sözlüğün son zamanların da olur ve yazarları üzerinde oluşturduğu olumsuz birikimlerin sonucunda bir Hasan Tahsin edasıyla ilk kurşunu atan arkadaşımız 'sessizvesakin' ile başladığını düşünüyorum.

    İlgili girdi linki: https://eksisozluk.com/entry/58950489
    ejh