1. bir yazar, kabullenmeniz istenen veya kabullenmemizi istediğiniz düşüncelere aykırı şeyler söylüyor diye, kendisini duygu sömürüsü kullanarak yaftalamak, sadece düşüncesini ifade ediyor olmasına rağmen fena bir şey yaptığı imajını herkesin gözüne sokacak şekilde ilan etmek ve arzu edilen linç girişimine taraftar toplamaya çalışmak, eğer amacınız türkiye'nin mevcut durumuna katkıda bulunmaksa, makuldür.

    böylelikle sadece kendi kulaklarınızı tıkamakla kalmazsınız, başkalarının kulaklarını tıkamak da mümkün hale gelir.

    böylelikle sadece koyun olmakla kalmazsınız, diğer insanların koyunluktan gurur duymalarını sağlayan kullanışlı koyunlardan olursunuz.

    böylelikle sadece "neden" sorusunu soramayan cesaretsizlerden olmakla kalmazsınız, bu sorudan birlikte kaçmak için suç ortağı arayan tescilli korkaklardan olursunuz.
  2. terörü düşünce özgürlüğü sanan youserların savunmaya çalıştığı youser.
  3. her barış diyene terörist demekte beis görmeyen egemen siyasetin oluşturmak istediği atmosfere ayak uyduran subjektif ajanların youreadse sirayet ettiğini gösteren youser. şu olanların o başkan olmadı diye olduğunu görmemek için azılı bir kürt düşmanı olmak gerekiyor galiba. ülkende insan haklarının yerle bir edilmesine ses çıkarmıyorken barış diyenlere sövüyorsan bunun başka bir açıklaması olamaz.

    eskiden biz ortadoğu ülkesi olamayız diyordum ama duruma bakınca egemenlerin iç savaş için gerekli neferleri yarattığını üzülerek görüyoruz. inadına barış inadına kardeşlik demezsek sonumuz yakındır.
  4. arkadaşı tanımam etmem . meraktan profiline girdim baktım yazdıgı yorumlarda en azindan gozume ilistigi kadar ne yasadisi bir orgutu ne de baska birseyi savundugunu goremedim.belki bazi yorumlari anlik mikromilliyetcilik le yazilmis olabilir ama bu da onu yasa disi orgut sempatizani oldugunu gostermez.ama şunu çok iyi biliyorum türk kürt farketmio bu cografyada kim barış istiyorsa ya toplumsal bir lince karalama kampanyasina maruz kaliyor ya da hayatindan oluyor.
  5. "kafan güzelmiş kardeşim. güle güle kullan." dediğim, diksiyon fakiri "youser". ^:böyle yazılır işte^