1. 2016 avrupa şampiyonası hazırlık maçları kapsamında dün oynanan karadağ maçında ilk kez forma giyen gencecik, taptaze futbolcumuzdur.

    danimarka doğumlu türk milli futbolcu, fc nordsjælland kulübüne 2015 yılında imza atmış ve bu yıl itibariyle a kadrosuna dahil olmuştur. 2013-2015 yılları arasında danimarka u17, u18 ve u19 takımlarında 30 maça çıkmış ve 5 gol atmıştır. 2016 itibariyle türk milli takımını seçmiş ve türkiye u21 takımında 1 maç, a milli takımda 1 maç oynamıştır.
    ilgaz
  2. yeteneği olan fakat çok abartılan futbolcu. bir anda bütün havası sönebilir.
  3. yeteneği olan ancak bir anda futbol hayatı bitebilecek futbolcu. en büyük hatası, futboldan anlamayan sadece kibirle teknik direktörlük yapan bir kişinin başında olduğu milli takımı seçmesi olabilir.
  4. 70 milyonluk ülkede şükür ki bir efsane doğuyor. yolu açık olsun. milleti bakkala yollamakta üstüne yok. o nasıl bir top çekmedir. adam sanki içimden geçti. kadrajdan çıktı. adam adamm
    ryu
  5. bugün kendisini izleyip mutlu oluyorsak. tatmin olup umutlanıyorsak sebebi danimarka doğumlu olması ve orda eğitim alıp yetişmesidir. yoksa muhtemelen anadolu kulübünün birinde başkan işi inada bindirip parayı verene satacak ( muhtemelen fener), gittiği kulüpte genç pişsin diye bi sezon yedek kalıp sonra bayrampaşa gençlik spora kiralanacak sonrasında da 3 5 yıla 2. ligde gezgin bir yıldız olarak kalacaktı.
    wtf
  6. messi gibi bişey