1. ortamlarda 100 kişide 2 ila 3 kişidir.
    (bkz: çan eğrisi)
    porte
  2. kendisiyle 2003 yılında tanıştım,lise hazırlığın ilk günüydü. ben ne kadar girişkensem o da o kadar içine kapanık biriydi. çocukluğumdan beri edinmiş olduğum "içine kapanık insanı dışa dönük hale getirme" misyonum sayesinde kendime 12 yıldır hiç bozulmayan bir kardeş edinmiş oldum.

    12 yıldır benim arada sırada yapmış olduğum sevgili satışları dışında haftada bir kaç gün görüşürüz. onu özlediğim kadar abimi özlemiyorum . kendisi öyle bir hayatımın içersindeki bu sözlükten tanıştığım bir çok kişi kendisi ile tanışmıştır. sizden ricam sevgili youserlar bu satırlardan ona bahsedip onu şımartmayın.
  3. en çok güldüğünüz insandır, bir nevi ruh ikizinizdir. lise hayatınızda o kişi belki de sıra arkadaşınızdır ama daima o kişi en iyi arkadaş olarak kalacaktır, görüşmeseniz bile...
  4. klişe mode on
    *birlikte kahkahalar attığınız insandır
    *müziktir
    *kitaptır
    *en iyi arkadaş diye bir şey yoktur
    *birlikte saçmaladığınız insandır
    klişe mode off
  5. uçağını kaçırıp sizi ingilizce bilmeyen insanlar arasında yabancı ülkede yalnız bırakandır.

    not: asla affetmicem. çok aradım onu 2 saat önce git pasaportta sıra oluyor diye. dinlemedi, esasen önemsemedi. allahından bulsun ayı pis arkadaş
    not: en yakın arkadaşım an itibariyle yok.
  6. aynı x zamanda aynı y çıkarları çakışan kişilerin aralarındaki baga verdikleri isimdir.
  7. lise arkadaşıdır der durur insanlar. bende biraz aptal, biraz hayalci dedim madem bu kadar önemli asla kaybetmeyeyim. sonradan baktım ki sırf bir klişeyi haklı çıkartmak için birinin huyuna gitmek falan çok saçma. iyi ki de bakmışım da artık görüşmüyoruz kendisiyle.
    sizi anlayabilen, tamamlayan kişidir ille de liseyle bir bağlantısı olmasına gerek yoktur sonuç olarak.
  8. "nereye gidersek gidelim, yanında en şebelek olduğumuz insanlara dönecek adımlarımız. ama günler ama yıllar sonra. en güzeli bu."

    diye okumuştum bir yerde, nereye gidersek gidelim özlediğimiz insanlardır en iyi arkadaşlarımız. her şeyi konuştuğumuz, saatlerce güldüğümüz bazen ağladığımız, sevdiğimiz sevildiğimiz insanlardır. iyi ki de varlardır.
  9. sadece kendindir.