1. eski mevduat oranlarını aratan firma
  2. sevilesi bir şubesiz bankacılık oluşumu. eft/havale ücreti almaması ve ilk zamanlarındaki %50 kampanyası göz doldurmuşken en son gelen ayın enparalısı kampanyası, sempatikliğini zedeleyen ilk hareket olmuştur gelen tepkiler itibarıyla. gerçi %50 kampanyasını uzatıp bir de kredi kartı çıkartırlarsa düzelmeyecek şey değil tabii.^:swh^
  3. eğlence harcamalarına yaptığı kampanyayı uzatıp uzatmamasına göre bir adet hesap açmayı düşündüğüm sanal bankacılık.
  4. müşteri memnuniyetini üst düzeye çeken banka. darısı diğer bankaların başına.
  5. hele bir de kredi kartı özelliği gelsin enpara dışında hiç bir şey kullanmaya gerek kalmayacak. ayrıca ayın enparalısı olayı da adamların tarafından gayet mantıklı bir hareket. kartlarını aktif kullanmayan insanları ayıklamak istemelerini anlayabiliyoruz. fakat hesabında yüklü miktarda paralarla işlem yapan ama aylık 5 işlemi tamamlamayan insanların mağduriyeti için de bir çözüm bulmaları gerekiyor gibi görünüyor. kullanmaya başladığımdan beri hiç bir şikayetimin olmadığı şubesiz dijital bankadır kendileri
  6. uzun zamandır hakkında çok olumlu yorumlar duyduğum bankacılık hizmeti. bir süredir hesap açmayı düşünüyorum ama ilk kez enparalı olanlar için sağlam bir kampanya bekliyorum.
  7. babil.com'u ünlü eden bankacılık sistemidir. sayelerinde geçen ay kapital'in son cildini de 25 lira indirimle aldım. ama ayın enparalısı tarzı kullanıcıyı ayrıştırıcı saçmalıklara girerlerse zararlı çıkacakları da kesin. müşteri müşteridir, sizi sevenleri üzmeyin.
  8. üye olduktan sonra verdikleri kalemi bir arkadaşım gördü ve sırf kalem için üye olacaktı , kalemi ona hediye ettim , üye olmaktan vazgeçti :) , sorry enpara.com , doğru mu yaptım bilmiyorum ama arkadaş çok mutlu oldu. samimiydi.
  9. müşteri memnuniyetinde çığır açmış olan bankadır. diğer bankaların kesinlikle örnek alması gerekmektedir. ayın enparalısı kampanyası sayesinde %20 indirimli ucak bileti almak mümkündür.
  10. her yere sadece sensiz olmaz, sen bitanesin, seni seviyorum gibi ifadeler ile enpara.com'u öven reklamlar yapan gizli banka. bana kendini övme, bana para ver. (*:cem yılmaz was here)

    eğlence harcamalarındaki kampanyan güzel ancak lütfen yenidenbabil olur, kitapyurdu olur, idefix olur farketmez ancak kitap, e-kitap satan bir yer ile tekrar anlaş ve kampanya yap, söz sana 2-3 müşteri daha kazandıracağım.