1. yoğun çaba harcanan hobi düzeyinde faaliyet. biskolata reklamları ile başlayıp, amatör eğlendiren boyutlara ulaşabilmiştir. sektörü tebrik ediyorum.
    abi
  2. kadının metalaştırılmasının ancak % 1'i kadardır.
  3. sonuna kadar desteklediğim kampanya^:burayı mı imzalıyoruz?^
    r2-d2
  4. bence erkeğin metalaştırılması ancak kadının metalaştırılmasına hiciv olabilecek düzeydedir. zaten kadınların metalaştırılmasını, maalesef, birçoğumuz kanıksamışken erkeğin metalaştırıldığı yapımlar ancak absürt derecede komik olabilecek düzeydedir ve genellikle espri olarak algılanır.
  5. kadının metalaşmasının yanında hiçbir şeydir ve o kadar da metalaşsınlar reklamlarda sürekli erkeklere hitap eden şeyleri görmekten sıkıldık artık sonuna kadar destek veriyorum. ayrıca sıkıntı olan şey metalaşma değil zaten her şey biraz meta ama bunun seviyesi sorunsalı?
  6. erkeklerin kendilerine yaptığı durum bu. kol kası, göğüs kası yapcam diye uğraşıp kendilerini bedenleriyle satıyorlar.

    aslında güzel de bir şey bu. teneke erkekler (içi boş) ile teneke kadınlar yani sadece dış güzelliğe önem verip tek amacı seks olan insanlar evlenir, mal mal evlatları olur.

    bu arada yanlış anlaşılmasın, ben de dış güzelliğe önem veririm de kafa yoksa hiç kusura bakmasın o güzel dişi, benimle diyıl.
  7. 300'ü defalarca izleyerek desteklediğim keser sapı.