1. doğru tespittir çünkü ülkemizdeki kadınların ortalaması kısa olduğu için haliyle uzun boylu at gibi hatun anormal geliyor.böyle olunca basit düşünüp normali arayan beynimiz kısaları çekici buluyor. kimbilir belki boy ortalaması uzun olan iskadinav ülkerinde yaşasak bu sefer de buzun tadı limonatada uzunun tadı yatakta güzel diye laflar türetecektik(*:swh)
  2. erkek hegemonyasının er kişinin zihnindeki dayatmasıdır.

    anlamayan olur, açayım..

    erkekler ne yazıktır ki bu toplumda, kontrol manyağına dönüşebilen ve ailede pohpohlanan, ne yaparsa yapsın el üstünde tutulan, her şeye ve herkese kolayca sahip olabilen kimseler olduğu içün bilinçaltında kendi zevklerini de belli yerlere oturtur.

    o ilk girideki özlü sözler ve deyimler niteliğindeki saçma cümlelerden de akıllı bir insanın şıp diye çözeceği gibi kadını kontrol etmek ister erkek. sokakta neymiş uzunmuş.. niye??? niye lan at kafası? haaa. çünkü kadın afet gibi yürüdü mü diyecekler, of be kadına bak, herife helal olsun böyle endamlısını bulmuş.

    fakat iş yatağa gelince? hahahaha. herif de göbek almış başını gitmiş. e zaten ortalama boy da belli 1.73 ülkedeki erkeklerde. olmasa dahi boşalma konusunda da ortalama 3.5 dakikayla güzel bir yer edinmiş dünyada. e bu adam n'apsın? tabii küçük kadın isteyecek.

    düşünsene kendini ne mental ne de fiziken geliştirmiş bir dallama boylu poslu öyle her kişinin değil er kişinin tatmin edebileceği bir kadın ister mi? eh yani...

    yani demem o ki durum aslında çok daha bilinçaltında azizim. madem bu kadar bodur seviyorsunuz ne demeye on yıllardır ülkeye gelen rusu ingilizi rahatsız edip sapıklık yapıyorsunuz.

    ülke, biri bişey dediği zaman oooo haklısın gardaş denip de, herkesin kendi egosunu tatmin ettiği bir tımarhaneye dönüştü yahu.

    he bodur he..
    piliç piliç..
    ama sor güzellik kriterini.. at gibi at.
  3. evin erkeği olmamız gerektiğini öğreniriz büyürken , e haliyle evin hanımının bizden büyük olmasınıda hazmedemeyiz doğal olarak.
  4. her şeyin küçüğü tatlı olur derler ya ben bu durumu biraz da ona bağlayacağım. minyon kadın tatlıdır, zariftir. eh bu şekilde, erkeğin içindeki koruma içgüdüsü de çıkıp boy gösterebilir...
    ayrıca objektif olursak, uzun boy hareketi zorlaştırır bu yüzden yatakta bir dezavantaj, ama tabi bir insanı sadece yatak özellikleri için tercih etmek de
    - insanlık olarak avantajsız- bir durum.
  5. temeli bence boy unsurudur. boy farkını önemseyen biz erkekler malesef bizden daha kısa olan hatunlara yönelince minyon sevmiş oluyoruz. yanımıza kendall jenner, gigi hadid, barbara palvin olsun biz de isteriz ama topukluyu giydiğinde yanımızda ablamız gibi gözükmesine katlanamayız o yüzden shakira sen hep gönlümüzde tek kalacaksın.
  6. farkında olmadan benim de içinde bulunduğum güruh galiba, bende neticede 1.72 lik biriyim gerçi
  7. kısa kadınların yüzleri genelde daha güzel ve sevimli olduğu içindir. türk toplumuna özel bir durum mu bilmiyorum ama çevrenizdeki uzun kadınlara dikkat ederseniz çoğunun yüzünün pek de güzel olmadığını görürsünüz, tabi bu kısa boylu -tabir için üzgünüm- çirkin veya uzun boylu güzel yüzlü insan, yok demek değil. ayrıca kısa boylu hatun etinede biraz dolgun olur. ehh türk erkeğininde azıcık etli butlu hatun sevdiği bir gerçek, tabi bunu dedik diye gidip üç yüz kilo olun demiyorum ama sıska, kürdan gibi olmaya çalışmayın be hanımlar. bi de kısa boylu hatunla sevişmek daha güzeldir.. duvardan duvara eheheh...

    edit: (bkz: uzun boylu kızlar rahatsız)
  8. bende de var bu minyon sevgisi. sarıldığımda çok hoş bi durum oluyor sanırım ondan dolayı.
  9. erkekler zayıf uzun boylu kadınları yanlarında gezmesi için minyon tipli dolgun kadınları yatakta partner olması için ister .