1. yok öyle bir tercih. kendi boyunu ve çükünün boyunu ufak bulan erkekler, görece kendini küheylan hissetmek için böyle bir tavır sergiliyorlar.
  2. bu kuşaktan kuşaga degisen bir olgu maalesef. eski kusaktakiler genelde kilolu uzun boylu at gibi dedigimiz kadinlari severken simdiki kusak ise nispeten daha minyon daha zarif hatunlari seviyor. nerden mi biliyorum ailem uzun boylu yapili bir kizla evlenmemi isterken ben ise minyon diye diretiyorum :-) (bkz: volkan sütçüoğlu&selin yerebakan)
  3. bodur tavuk her daim piliç.
  4. tercih etmediğim tercih meselesi
    ryu
  5. ilkel düşüncelere dayanan bir tercihdir.

    ilk önce her şeyin yavrusunu, küçüğünü sevip ona merhamet etme duygumuz vardır. domuzun bile yavrusu çok tatlıdır mesela.

    ikinci olarak da kendimizden fiziki seviye olarak daha düşük insanları daha rahat kontrol edebileceğimizi düşündüğümüz için onlara karşı duyarlı ve ilgili oluruz.

    minyon kadınlar ise bu iki yanılgıyı tatma imkanı sağlar. unutmayın, bir akrep boyutuna göre oldukça etkilidir.
  6. varsayım ya da sınırlı gözleme dayalı tespit.
    ne kaynak var, ne istatistik.
    biraz derine insek minyon tanımlarımız da farklılaşabilir.
    ufak tefek pek çok kadın tanıyorum, orta yaşlarına yalnız gelen...
  7. uzun boylu kızların yanlızlığı ile sonuçlanan hede bu herhalde ahahs
  8. evrimin kusursuz geni olusturmasi cabasi. uzun uzun aciklardim ama teravih var sevgilim.^:baba cennet falan kopuyoruz ya^
  9. minyon kadınların yüz hatları daha estetik duruyor, daha genç görünüyorlar ve ufak tefek olmaları sebebiyle de hareketleri daha bir kedimsi, davşanımsı oluyor. (bkz: kedicanını senin)

    tüm bunlara rağmen 185 boyunda izlambot gibi bir adam olarak 1.70'i ideal kadın boyu ilan ediyorum. :) bir de yatakta kısası falan diyenler, hareket kabiliyeti falan diyenlerin nasıl seks hayatı var çok merak ediyorum.

    not: zülf-i yar uzadı gitti