1. sorun çoğunlukla sevgilinizin eski sevgilisinden kaynaklanır. çünkü birine gerçekten değer verdiğinizi hissettirdiginizde, bir önceki ilişkisinin acısını sizden çıkarmaya başlıyor.
  2. ayrıldıktan sonra geçen gün ilk defa gördüm kendisini. yanında yeni sevgilisi vardı. ister istemez içimde burukluk oluştu. adım adım bize yaklaşıyorlar önümüzden geçip gidecekler. onunda içi burulsun istedim. olur ya belki kıskanır diye sağıma baktım soluma baktım masada 5 erkek oturuyorduk. son derece savunmasız bir anda karşıma çıkmıştı^:hehe^ sonrasında klasik boşver abi zaten çocuk çok tipsizdi muabbetlerini yaparken içmeye gidelim dedik. yolda bir erkek daha katıldı bize. günü 6 erkek artı geçmeyen buruklukla sonlandırdık.
  3. zorunluluklar sebebiyle ayrılmışsanız arayıp derdinizi anlatabileceğiniz, tavsiye isteyebileceğiniz veya sadece sıkıldığınız için konuşabileceğiniz insandır. iyidir bazen,

    ancak yine de şeytan görsün yüzünü dediklerimiz daha fazladır.
  4. eskimiş zaten; her anında gerek duymazsın varlığı yokluğu seni rahatsız etmez. yorulmazsın, ama arada bir konuşursun hayatını merak edersin, ayrılmasaydık acaba nasıl olurdu dersin sonra karşıt görüş ayrılmamız iyi oldu deyip düşünceler beynine bir uğramış olur sadece.
  5. bir tek bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama sanki aradan bir kaç ay geçince yabancı biriymiş gibi oluyor bu eski sevgili, sanki hiç birlikte vakit geçirmemişim, hiç öpmemişim sarılmamışım, kavga edip barışmamışım, sadece adını bildiğim ve tanıdığım, muhabbetim olmayan sıradan eski bir arkadaşım gibi geliyor şimdi düşününce yaşadığımız iyi/kötü her şey sanki gerçek değil de kafamda kurgulamışım gibi, yaşanmış olaylardan çok gerçekçi bir rüyamı hatırlıyormuş gibi hissediyorum.

    belki sadece bana böyle oluyordur, belki herkes için aynıdır bilemiyorum.
  6. eski sevgili hakkında kötü konuşmamak tercihim ama ayrıldıktan sonra genelde görülür iyi ve kötü yanları. bir teraziye koyarsın bakarsın. nelere katlanmışım, ne kadar mutlu olmuşum, bana ne katmış. eğer olumsuzluklar fazlaysa zaten iyi yanları da alır götürür. gerçi ayrılıkların çoğunun kavga gürültü restleşme silme engelleme olarak yansıdığı bir dönemdeyiz. çok az bir kesim modern denilecek kıvamda ayrıldık ama arkadaşız diye dolaşıyor ortalıkta. bana göre doğru olanı ayrıldıysan sen yoluna ben yoluma.

    unutmayın bir gün herkes eski sevgili olacak. ne ekersek onu biçeriz arkadaşlar.
  7. kimse için "allah belasını versin." demedim, demem de... bütün eski sevgililerim (sanki 50 kişilermiş gibi oldu da değil tabii) yerlerinde mutlu, bol güneşli günler geçirmelerini isterim... cidden üzülmelerini istemem, isteyemem...
    beddua etmek bana yakışmaz, başkası yakıştırıyorsa bilemem...