1. üstüne bir de -kadayıf kaymaklı olsun abi- rahatlığıyla çocuk yaptı. sonra annesi de heveslendi sanırım, bir tane de o doğurdu. bana yapılmış double nispete mi üzülsem yoksa 50 yaşında doğum yapan tıbbi mucizeye mi sevinsem inan hiç bilemedim. sanki beni alıp çalkalamışlar gibi olmuştum.
  2. saçmasapan insanları stalklamayan kişilerin bilmeyeceği hadise. sapık mısınız dedirten. bırakın kim kiminle evlenmiş, napmış, netmişi. kendi hayatınız düşündüğünüzden daha kısa ve yaşam bir başkası ile varlığınızı tanımlayacak kadar saçma değil ama ölümle sonuçlanacak kadar absürd. kendi idealleriniz peşinden koşun, eski sevgilinizin facebook sayfasının değil.
  3. kötüdür. ne kadar kötü olduğunu tahmin bile edemiyorum. hele severk ayrıldaysanız... gerçi artık sevmiyor demekki
    erlik
  4. adından belli "eski"...
    bende bir beis yaratmamakla beraber kişi
    beni aldattığı hatunla evlenmiş, çocuğu olmuştur...

    allah mesut etsin...
  5. kuz
  6. evlendiğini görüp bir de üzerine boy boy çocukları olduğu için sevinen bir ben miyim diye düşündüm yazılanları okuyunca. bitmiş gitmiş, onca şeye rağmen ben silip atmışım. hayat eskiden ibaret de değil üstelik. haaa bir de nasıl o evlenir ben evlenemedim gibi bir duygu da zuhur etmedi bana, seneler önce öğrenmeme rağmen.

    o kadar çok şey yaşayıp öğrendim ve hali hazırda devam ediyorum ki; hayatımda hiç de bir eksik gibi göremedim bu mevzuyu. insanların şayet bu denli eski takıntıları varsa, nasıl kendi iç dünyalarında yer alan bölümlerinde yenilere yer açabilir diye de düşünmeden edemiyorum. yeniden kastım yeni birileri değil elbet, o kadar sığ bir düşünce de değilim. insanların yapabileceği milyon tane iş var bu dünya üzerinde. ilgiyi ve alakayı başka yerlere kanalize etmek lazım.
  7. platonik aşık olunan kişinin evlenmesinden daha iyidir.
  8. sonsuza kadar bekleyecek hali yok ya evlensin tabi.
  9. başlığı görünce aklıma gelen o cümleyi yazmak için girdim, meğer daha önce yazılmış. noktasıyla, virgülüyle. #142920