1. sanıldığı kadar öcü değildir. fakat sınırları zorlamamak gerekir karpuzunda fazlası zarara girebilir. temin edilirken problem yaşanabilir. tabi ki türkiye cumhuriyetinde almak satmak içmek suçtur.duman yoluyla içilmediği sürece zararı yoktur. tereyağı yapıp her yemekle birlikte yiyebilirsiniz zarar görmeden. duman yoluyla içildiğinde sigaradan daha az alkolden kat kat kat daha az zararlıdır.

    bir diğer anlamı bilinmeyen sır sırlar anlamına gelir. aslında ülkemizdeki örümcek kafaların sebebi de bilmemekten sırlarla dolu olmasındandır. tarihin ileri zamanlarında dünyadaki tüm insanlığın evinde yetiştirdiği doğal antidepresan olarak kullanmaya başlayacağı bitkidir.

    bu arada zararları unutkanlık ve paranoyadır. ikisi de içtiğiniz anda geçerlidir. yani bi arkadaşım var bunu içti senelerce her şeyi unutuyor mantığı anlamsızdır bu tamamen kişinin normal hafızasıyla alakalıdır.
  2. bir uyusturucudur.
  3. kurabiyesi keki bu aralar populer olan dogal antidepresandir.
  4. bir keresinde ağbii spacecake yapalım diye karın ağrılı bir kafa yaşayıp 50 liralık nebatı telef etmiştik, 2 saat uğraştığımız da yanımıza kaldı. ama sanıldığı kadar öcü değildir gerçekten. efendi gibi içip müzik falan yapın yapamıyosanız dinleyin. güzeldir lan işte.
  5. istanbul gibi büyük şehirlerde kendilerine ulaşmak çok çok daha kolaydır. doğma büyüme urfalı olup memleketimde istediğim dakka bulamazken istanbulun göbeğinde çok rahat erişilebilmektedir. arkadaşımdan biliyorum canım, yoksa ne işim olur.

    dipnot: nerde o eskiler, sabahlara kadar gülmeler.
  6. haşhaş ve hint kenevirinden çıkarılan uyuşturucu madde.
  7. istanbulda olup bulamadığım uyuşturucu maddedir. istediğinizde bulmak için bağlantıya sahip olmanız gerekmekte. bu bağlantıları olanlar için mesaj kutum beklenti içine girse de, yasal değildir ve kullanılmaması gerekir.
  8. insanı kullanım sıklığına göre giderek aptallaştırdığına inandığım bir ot.
  9. itiraz etmeye gerek olmadan salak olan için dark side'a geçiş kapısıdır, kafasını kullanabilen ise gücü içinde bulacak ve ya rebel'e yada jedilığa ilk adımı atacaktır.
  10. ingilizcesi ''marijuana'' olan bir uyuşturucu çeşididir.