1. ilk arabama mavi şeytan diyorum. yenisini aldım ama satmaya kıyamadım, 11 yıldır beraberiz. talibi çok 26000'de daha. bir kız arkadaşım ülkesine dönerken okşayarak vedalaşmıştı blue devil'le. hemen hemen hayatıma giren herkes sever onu.

    haftada 1-2 kullanıyorum mavi şeytanımı. muayeneden de takılmadan geçtik geçen hafta. 2 sene kafamız rahat.

    edit: bu gün sattım mavi şeytanımı. apartman otoparka 2 araba koydurmadı, her dairenin 1 araba hakkı var extracts bey dediler. öyle yolda park cebinde duruyordu. her sabah ve akşam önünden gri kurtumla geçiyordum. yeni arabama gri kurt diyorum. içim parçalanıyordu öyle mahsun, başı önde, tek başına dururken mavi şeytanım. üzülüyordum haline, sokakta kalmıştı. mavi şeytanı sattım, noterden çıktım, yanından geçerken son bir sefer el salladım, gözlerim doldu. sağolsun benimle notere gelen, yanımda ki arkadaşım kendisi ilk arabasını sattığında ağladığını anlattı. bir daha görmem diyordum ama alan arkadaş, bizi gri kurtuma bırakmayı teklif etti,.son bir kere bindim. bu sefer yolcuydum. alan çocuk direksiyona geçti ve kısa yolda atraksiyon yapmaya başladı. atarlandım, yaptırmadım.
  2. çok anlamsız ve saçma bulduğum olay. zamanında ona bi isim verilmiş zaten. ben evcil hayvanlarıma bile isim vermem. kedi kedidir, köpek köpek, insan da insan.
  3. yiğit özgür'ün bu konuda çizdiği "yekteran baymedir" isimli bir karikatür var, okuyun bence. ^:swh^
  4. eski bilgisayarımın markası acer idi hacer derdim,fotoğraf makinamın adı da kenan. çok yaratıcıyımdır.