1. benim için fularımı takıp belgesel izlemektir efendim.
  2. etrafta birileri varken yapılamayacak şeyler olmasına dikkat ederim pek sahip olmadığım türden bir zaman o yüzden önceden planlamışlığım dahi vardır. mesela watchon dan kanal değiştirmek için ayarlama yapıcam (androidden meşhur sayılabilecek bir uygulama) evde biri varsa o televizyon izleniyordur hayatta yapamam aman bozarsından girilir geçmişteki başarısızlıklarımdan çıkılır. peki ben ne yaparım efendim not alırım evde tek başıma kalınca o ayarı yapıcam ve istediğim gibi sesi ayarlayabileceğim, nitekim öylede oldu.
  3. son ses şarkı söylemek, tuvaletin kapısını kapatmadan hacet gidermek, bunu da kadınlar arasında giyerim deyip aldığın elbiseyle dans etmek, mutfakta tuhaf karışımlar yapmak, tek kişilik bir kokteyl düzenleyip kaliteli bir şarap yanında bolca çikolata tüketmek...
  4. evin bir odasına sanki misafirlikte kalıyormuşçasına temiz çarşaf ve yastık sererek o odada uyumak..

    çok garip gelse de o misafirlikte serilen yatağın getirdiği yoğun bir huzur duygusu var..
  5. istediğin kıyafetle rahat rahat dolaşmak dışında başka bir olayı yok.
  6. kendi kendime konuşmak dışında ekstra yaptığım bişey yok.
    çıplak gezmek ve kapı açık tuvalete girmek garip geliyor bornoz unutup banyoya girersem de koşarak çıkıp hemen giyinirim
    wtf
  7. pikap'a güzel bir plak koyup viski içmek de olabilir windows media player'dan bir mp3 açıp yanında sallama çay içmek de.

    zevki en güzel epikürcüler anlamış hayatta.
  8. evi marangozhaneye çeviriyorum. annem gelmeden de hemen süpürüp, temizliyorum. annem evdeyken yaptığım çalışmadan pek bir şey anlamıyorum, iki dakkada bir yanıma gelip "gene evi batırdın" diyor zira.