1. paniğe gerek yok sevgilim olur. hafif şizofrendir ama zararsızdır. buraya da gelmiş.
  2. yasağı ne çabuk bitmiş ya dediğim yazar. daha dün gibi aklımda lale oluşu...
  3. şu an hala lale olan yazar. ayıp yaptığınız. bir açıklama yapın bari. kim lan bu.
  4. lale olayını çok yakından takip eden arkadaş bir sonuca ulaşmış. ancak çok yakından takip ettiği için zahmet edip yorumunu editlememiş. artık kimin neyini yakından takip ediyorsa.

    (bkz: #170398)
  5. kim bu erol eğemen ? dedirten başlık.
  6. yasağı bitmesine rağmen halen aktif youser olmamasının/olamamasının iki sebebi olabilir.

    birincisi, laleleştirilmiş kişinin yasağı bittikten sonra tekrardan mailine aktivasyon kodu isteyerek hesabını aktifleştirmelidir. normal prosedür budur. yani bu arkadaşın henüz hesabını aktifleştirmemiş olması mümkün.

    ikinci ihtimal ise tam bir skandal. belli bir süreliğine laleştirilmiş kişi eğer sitenin ağır toplarını eleştirerek üzmüşse ya da trol olarak etiketlenmişse, veyahut gözünün üstünde kaşı yoksa(!) youreads hesabını tekrardan aktifleştirmesi olanağı tanınmaz; hesabın bağlı olduğu mail moderasyon tarafından değiştirilerek, kişinin o hesabı bir daha aktif etmesi önlenir. ortamlarda ise laylaylomculuk sergilenir.

    uyari editi: bu üçmaymunculuk böyle devam ederse, isteyen herkesin lalelikten kendi kendini çıkarabildiği sistem açığı tüm youser'ların mesaj kutularına gönderilecektir. bundan sonra moderasyon tek tek mail değiştirmekle uğraşıp durur.
  7. bildiğim kadarıyla sitenin moderatörlerinden birine hakaret içerikli bir mesaj atmış. moderatör de sıkıyosa gel yüzüme söyle demiş. bu da adres vermiş şaşkın.

    en son kaçak yollarla venezuela'ya geçmeye çalıştığını duymuştum.

    tam bir skandal. ortamlarda ise laylaylomculuk sergilensin anca.