1. malum yaz dönemi. y kuşağı evlenme çağında. gündem düğün. her hafta bir iki organizasyonda bulunuyoruz... bu günlerde takıldığım bir nokta var.

    facebookta etkinlik oluşturup herkesi etkinliğe davet ederken aslında o kişileri davet etmiş oluyor musun?
    kişi listesinin tamamına gönderilen bir davet bana gelen bir davet değil bence. bu bana çok samimiyetsiz geliyor. gitsem aaa deancan sen de mi geldin hoşgeldin diye gereksiz bir karşılamayla karşılaşacağım ve hatta belki de hiçbir karşılamaya konu olmayacağım diye çekiniyorum.

    ben özelim ben saksı değilim beni davet edeceksiniz! demiyorum. ama arkadaşım benim gelmemi hakkaten istiyorsan; davetiye şart değil bir ara, bir haber gönder, bir facebooktan yaz bir şey yap ya...

    sonra gitmeyince aylar sonra karşılaşıyoruz evlendim gelmedin diyor. gelmediğimi de takı listesinde adım yok diye anlamıştır ya neyse... e diyorum davet mi ettin. facebooktan etkinlik yaptık ya diyor. kabul edemiyorum. görmemişim diyorum. bana davet olduğunu anlamadım diyorum. ciddiye almadım dediğim de oldu.

    çok samimiyetsiz be abi. siz sakın yapmayın.

    iç yangınımdı. söndürmeye çalıştım. şimdi gidiyorum. evlenenlere mutluluklar.
  2. nişan,kına gecesi, asker eğlencesi,mezuniyet kınası (mezuniyet kınası ne ve kına nereye yakılıyor tam olarak?) olarak evrilmiştir.