1. sadece whatsapp' i kullandigim icin dahil olamadigim guzel insanlar toplulugu :*(
  2. çok iyi yapan insandır.
    hoş e-kitap indirme sitelerinin nerdeyse hepsinin kapatıldığı günümüz özgür ortamında facebooktaki e-kitap gruplarından faydalanması için sahte bir hesap alması, televizyonda yayınlan(a)mayan haberleri takip edebilmek için bir twitter hesabı alması gerekmektedir. bu durumda bir tek whatsapp kullanmayan insandır. whatsapp nedir zaten allah aşkına, bu kadar insanlar arası sınırları ihlal eden, bu kadar gereksiz ve vıcık vıcık başka bir uygulama daha görmedim.
    edit: whatsapp hiç de öyle bişey değilmiş meğersem.
  3. normal bir insandır. kullanan da normal bir insandır.
  4. bunlara ilaveten cep telefonu kullanmayanı da vardır. akademisyendir kendisi. evinde ve ofis saatlerinde odasında bulmak dışında başka bir erişim alternatifiniz yoktur. ünvanı da hatırladığım kadarıyla doçenttir. fena saygı duyası geliyor insanın. mükemmel bir özgürlük. öyle böyle değil. az konuşma fırsatım oldu. ne kadar köleleştiğimi daha iyi gösterdi. insanlar bir zamanlar özgürlermiş.
    not: yaşlı birisi değil 35-40 civarı ancak. asosyal de değil. fakülte basketbol takımını yedek kulübesinden seyreder. destek verir. yenerseniz diyerek başlayan gazlayıcı vaat cümleleri kullanır. ne garip böyle insanlara şaşar olmuşuz.
  5. instagram'dan yürüyordur.
  6. en asil duyguların insanıdır.
  7. benim de boyle cep telefonu dahi kullanmayan unide hukuk dersimize giren bi hocam vardi.
  8. whatsapp'ı saymazsak o insan ben oluyorum. gerçi whatsapp'ta en son ne zaman sohbet denebilecek kadar uzun mesajlaştığımı da hatırlamıyorum.
  9. whatsapp ı saymazsak ben. zaten ne alaka whatssap onu anlamadım.