1. bir milyon erol taş gülüşlü ateistin toplansa başaramayacakları şeyi, sistematik biçimde defalarca ülkemiz müslümanları üstünde gerçekleştiren kişi. (bkz: tokatlayan adam)

    klişeyi uyarlarsak, eğer abd'de yaşasaydı catch me if you can - steven spielberg den daha komik ve maalesef daha absürd bir filmin başrol karakterine ilham verirdi.
  2. 1959'da siirt'te doğdu.

    ilk ve orta öğrenimiyle liseyi siirt'te bitirdi. 1980'de yıldız teknik üniversitesi elektrik mühendisliğinden mezun oldu. (wikipedia)
    şu an nitelikli dolandırıcılık suçundan tutuklu.
    hala maldivlere gideceğini zannedenler var.
  3. gördüğüm asıl acı olan bu ülkede (iki üç defa yaptığı şeyi) şu anda yeniden ortaya bir hayali proje getirip para toplamaya kalksa inanacak insanların olması.
    bu ülkede bu kulaklar cem uzan için " adam koca amerika'yı dolandırmış,çok becerikli adam,ben buna oy veririm" cümlelerini duydu yaa..
    cidden bu ülkede bu tür insanları görüp,yaşananları hatırlayıp beyin hücrelerinin yanmaması mucize.
  4. saygı duyduğum bir insan. eğer her 5-6 yılda bir birisi çıkıp halkı tekrar tekfar aynı şekilde dolandırabiliyosa üstelik bu kişi eski dolandırdıklarına gidip bi hata yaptım din kardeşim ama üstüne az daha para ver yeni projemden özür babında ucuza yer veriyim diyerek tekrar kandırıyosa saygıyı hak ediyordur. tam eski hacı esnaflar gibi din ayağına halkı s.kiyor üstelik en çok da dindar kesimi en sevdiğim.
    wtf
  5. kısaca fakgündüz. yani gündüz gözüyle fakan, ayakta faka bastıran.
  6. namı diğer, jet fadıl.
  7. şu videoda çok güzel derlemişler adamın marifetlerini. o değil de 2011'e kadar dolandırılanlar hadi bir yere kadar. çünkü o zamanlar haberleşme ağı bu kadar yaygın değildi falan filan diye geçiştirelim, mazur görelim. be abi adam 2015'de bile dolandırmış yahu. nasıl oluyor bu iş? hala fadıl bey tarafından dolandırılanlar varsa kusura bakmasınlar ama bu defa dolandırılanlar kabahatli :D bir kitle bir kere dolandırılır hadi iki kere dolandırılır. her seferinde bir kitle dolandırılır mı yahu :D
  8. 90'lı yıllarda reha muhtar haberlerine konuk olmuştu, güneydoğu anadolu'ya araba fabrikası kuracağını iddia ediyordu. diğer konuklar ise fatih altaylı ve emin çölaşan'dı. fatih ve emin kendinden o kadar emindiler ki eğer o araba üretilirse zil takıp canlı yayında çiftetelli oynarız şeklinde düello vb bir durum oluştu. o araba üretilmedi, burada aslolan ise bizim milletin balık hafızalı olması, geçmişinden ders almayıp maldivler'de tatil vaadlerine kanması, bundan 3-5 yıl sonra bu adam çıkar yine bir şeyler söyler paraları toplar.
  9. bugün çıksa başka proje yapsa o kadar çok kişi para verirki yine. malum kandırılmayı en iyi biz biliriz
    wtf
  10. kendine; evlad-ı osmanlı, büyük planı gören, ileri görüşlü diyenleri 16 yıldır düzenli olarak bu adam dolandırıyor.