1. omurgasız gazeteci. şu dünyada ağzıyla kuş tutsa sevmem dediğim nadir adamlardan.
  2. her şeyi ve herkesi eleştiren kişi.
  3. duruma göre pozisyon alan bir oportonist. şimdilik muhalif gazeteciyi oynuyor. düşük zekalı olayları yorumlama yeteneği olmayan kişiler tarafından yüceltilir.
  4. ismail küçükkaya ve irfan değirmenci ile birlikte en sevdiğim haberci listesinde en başta bulunur kendisi. başarılıdır. umarım onu da kaybetmeyiz.
  5. hakkında "ortada" bir yorum olmayan, ya çok sevilen, ya nefret edilen; halihazırda fox tv'de hafta içi ana haberleri sunan gazeteci ve sunucudur.

    her şeyi ve herkesi eleştirmesi değil, başlı başına eleştirebilmesi yüzündendir zaten bu ikilem... adamın bir tarafı yok (kraldan çok kralcı da değil) ve insanlara garip gelen de bu... bu haliyle "omurgasız" olarak algılanıyor. bence nazlı ilıcak bu tabire çok daha net bir örnek veya nagehan alçı ya da son zamanlardaki tavrı ile ahmet hakan...

    fatih portakal, fox tv'den de aldığı "yetki" ile konuşabilen bir adamdır, bu kadar...
  6. ülkemizde ki tüm baskılara rağmen, en gerçekçi haberleri tarafımıza ulaştıran kişidir.

    sadece son seçim öncesinde kemal kılıçdaroğlu ile yapmış olduğu röportajı oldukça saygısızdı.unutmadık. onun dışında olayları doğru bir şekilde inceleyip, doğru tonda tarafımıza aktarabilen nadir gazetecilerdendir.
    ozumm
  7. kim ne derse desin adam sırtını tek bir yere dayandırmıyor, nerede bir sorun görse eleştirilerini sıralıyor.
  8. lafını esirgemeyen ender habercilerden biri. siyasi görüşü henüz tarafımca anlaşılamamıştır.
  9. pkknın suikast listesinde olduğunu ve korumayla gezdiğini ifade etti, bu durumda yaşamak zor herkesin yaşama özgürlüğü var,herkesin görüşüne saygı duyulmalı ama ana muhalefet liderinin karşısındaki hareketlerinin gazetecilikle alakası yoktu ve bir başkasina yapamazdı. cesaret edemezdi yani kabaca yemezdi. o yüzden bağımsız objektif gazeteci değil bence.
  10. duruşunu, politik tavrını eleştirmiyorum ama haber sunuşundan hiç zevk almıyorum. haber etiğinden uzak. oradan oraya, hızlı konuşma ritmiyle bir şey yaptım sanıyor sanki. bir de sabah haberlerini sunan muadili ismail küçükkaya var. interaktif haber sunumu gibi garip bir formata dönmenin de etiği olmalı. cümle vurguları dahi hiç yakışmıyor.
    sezgi