1. mutlu olmak ile ilgili bir sorunu olan melankolik, söz yazarı, besteci, yorumcu ve bjk spor yazarı. içimden şehirler geçiyor, alev alev, fd, depresyondayım gibi hit şarkıları vardır. desmond bro'ya benzerliği ile gönlümüze taht kurmuştur.
  2. cagimizin ozdemir asaf'i olup eskimeyen sarkilarla insanin icinde yeni yeni sayfalar acan nadirlerdendir kendisi. kimsenin anlatmadigi haliyle anlatir huznu, hayati, hayali, gercegi, sevgiyi ... uzun uzun anlatmaya gelmez zira o kisaca fd.
    dilky
  3. şarkılarının farklı bir dokusu vardır. özellikle fd şarkısı efsanedir. yanlış hatırlamıyorsam albümlerinden biri için kapak olarak o sıralar 4-5 yaşlarında olan küçük kızının çizdiği bir resmi seçmişti. güzel bir insan olduğu kanısındayım. müzik yapmaya devam etsin.
  4. sadece albüm isimleri bile, ortalama bir popüler kültür ürününden daha fazla sanatsaldır.
  5. her şarkısı her yorumu mükemmel olan iyi insan, özellikle nilüferle birlikte söylediği kavak yelleri
    wtf
  6. üniversite hayatım boyunca beni -neredeyse- her şarkısıyla depresyondan depresyona sokmuş türk pop müziği sanatçısı.

    yine de dinlemekten geçemedim. mazoşist miyim nedir...
  7. benim hayali sevgilimdir. hiç mutlu olmayız. hep kavga ederiz ve o şarkılarını benim için yazar. evet ruh hastasıyım ^:swh^
  8. fazlaca güzel şarkıları olan aynı şekilde fazla detone olan beyefendi sanatçı. mesela bir de burdan dinlemek var. (bkz: çok aşık - pinhani)
  9. yıllardır severek dinlediğim sanatçıdır. adam her döneminde dinlemeye değer eserler yapıyor umarım haftaya konserine giderim son dakika tembellik etmem
    wtf
  10. kaosları, girdapları, labirentleri, nice nice dertleri olan ve olanları çok iyi anlayan, anlatan sanatçımız. o, "bir film şeridi gibi geçerken olmayanlarının içinden" siz de kendi olmayanlarınızı düşünür, hiç gelmeyeni beklemeye devam edersiniz.