1. Extro'nun dediği gibi m fazla. Hadi Fethullah nüfusta Fetullah diye yazılmıştır, o tamam. Ama baştaki m tamamen anlamsız. Bir aralar Muhammed, Mustafa falan diyenler vardı. Halbuki alakası yokmuş. Bildiğin kendi adamlarının söylemi, yani muhteremin kısaltmasıymış. Çok saçma. İngiliz olsa sir Fethullah Gülen falan mı olacaktı.

    Ekleme: Burada böyle bir iddia var. Kanıtlanabilir olmasa da sonuçta şahsa ait bir iddia
  2. şimdi "m." muhterem miymiş?
    adam hakkında cidden tek merak ettiğim şey bu. yok paralelmiş, yok bilmem ne hiç merak da etmiyorum; duyduklarıma da şaşırmıyorum artık zaten.
  3. türkiye cumhuriyeti içişleri bakanlığı arananlar listesinin en başında ve kırmızı kategoride yer alan eski imam.
    mert
  4. fetö kurucusu. yani fethullah gülen terör örgütü. şu an gerçekleşen bir cenaze namazı sırasında adı geçiyor. sebebi malum; darbe girişiminde bir numaralı sorumlu olarak anılıyor."cihat isteriz" diyen bir cenaze namazı cemaati tarafından; ülkenin cumhuru önünde üstelik. peki o cumhur, daha düne kadar aynı safta değil miydi bu kişiyle? az biraz bilgisi olan dahi bunların geçmişten gelen aşki ilişkisini biliyor.

    abd, "bana kanıt getir, adamını sana teslim edeyim." diyor. malum cumhurbaşkanının bir kaç gündür abd'den böyle bir talebi var. peki bu adam devletin içine bir truva atı gibi yerleştiği dönemlerde şimdi onun kellesini isteyenler neredeydi? bunun da işte açıklaması ne yazık ki yok. var da bilmemezlikten geliniyor.

    fetoş' da olduğu yerden bunlara bıyık altından gülmeye devam ediyor.
  5. 'amerika fethullah gülen'i bize teslim etsin' denilerek miting malzemesi yapıldığı halde bugüne dek amerika'dan kendisi için resmi bir talepte bulunulmamasının manidar olduğu, hükümetimizin ex aşkı.

    bir zamanlar kolkola gezdiği mevcut isimler tarafından vatan haini ilan edildi tamam da, biz yıllardır aynı şeyleri yazıp çiziyor, söylüyoruz. kendisi hakkında tek bir olumsuz laf ettirmeyen akp'liler bu kez bizleri fetö'cü ilan ettiler. ^:siz, biz ayrımı^ ^:bunlaaaaar^ o da ayrı bir omurgasızlık örneği olarak kayıtlara geçsin.
  6. ülkenin (hiç mütevazilik yapmayacağım, siz de yapmayın) benim de içinde bulunduğum bir kısmı bu adamın ne kadar tehlikeli olduğunu yıllardır dile getiriyor. zamanında bizler bu şerefsizin vatan haini olduğunu söylerken, 'hocaefendimiz" diyerek peşinden koşanlar şimdi yine bizi suçluyor. "kandırıldık" savunması, yıllardır yaptıkları pisliklerin, yedikleri hakların, aldıkları ahların kefaretini ödedi ya(!)

    şaka gibi ülke. atsan atılmaz, satsan satılmaz.
  7. kandırıldık ne demek ya ? siyasetçi kandırılır mı , hadi onu geçtim kandırıldık biz yeeaa özür dileriz eehee adamlar ülkenin yarısına işlemiş der mi ? bu kadar aptalsanız zaten istifa edip bir daha asla tbmm'ye adım atmayın. öyle bir dönemde yaşıyoruz ki doğal seçilim bile böylelerini alamıyor. ilaçlar falan , modern tıp sağ olsun.
  8. geçenlerde emekli maaşı kesilmiş ya, kesilmeden önce acaba birisi gidip bankamatikten her ay parayı çekiyor muydu? ya da internet şubesinden bir hesaba mı havale ediliyordu? yoksa o kadar küçük bir miktardı ki kimsenin umurunda değildi ve dokunulmadan birikiyordu hesapta; ama bunu zannetmiyorum. bu islamcılar genelde çok cimridirler, sineğin yağını hesap ederler tutumluluk adı altında. kesin birileri her ay olmasa da senede 3-4 kere hesabı boşaltıyordu. bana da dert oldu...
  9. yıllardır feto ve cemaatin ilerideki çıkarabileceği sıkıntıları söyleyen herkese o hoca efendimiz feto ne terbiyeli ol, cemaatten zarar gelmez diyenler şimdi feto terör örgütü her tarafta abi yeaa nasıl bu hale geldik ki deme karaktersizliğini gösteriyor. erkenden dönenler geç kalanları ya da döneklik yapmayanları suçluyor. sen neciydin amk 3 yıl öncesine kadar deyince de bişey demeden gidiyor hepsi.
    eskinin hoca efendisi günümüzün terör örgütü lideri
    wtf