1. dünyada kendi ismini kendi koymamış ilk terör örgütü.
  2. lideri fethullah gülen olan "fethullahçı terör örgütü"nün kısaltması.

    (bkz: fethullah gülen cemaati)

    edit: gelen yorumlar üzerine belirtme gereği duydum. yukarıdaki yazı "fetö" kelimesinin açılımını açıklamaktadır ve tek amacı bilgi vermektir. sevgi veya nefrete dair en ufak bir görüş içermez.
  3. türkiye'deki iktidarın seçtiği günah keçisine verilen isimdir. şayet türkiye'de ne kadar pis iş yapılmışsa hepsini bu terör örgütü yapmıştır. örneğin ayakkabı kutularına paraları cemaat mensuplarının koyduğu su götürmez bir gerçektir. hatta hz. cumhurbaşkanının salladığı kur'an-ı kerimi eline fetö koymuştur. şüphesiz yüce reisin bundan haberi yoktu. diğer bir yorumla bundan da bir mağdur edebiyatı yapmayı nasıl aklına getirememiş şaşılası.
  4. son dönemde finans ağlarına yapılan operasyonlar ile bin beter olmalarını dilediğim terör örgütü.
  5. esad'ın esed'e evrimleşmesi gibi o da konjonktür gereği feto'luktan fetö'lüğe geçiş yapmıştır.

    tanım: gizemli/karanlık şahsiyet/oluşum.
  6. herşeyin altında bu var gibi gösterilmesinden bıktığım , verin çekip vurayım şu adamı da bitsin sussun çomarlar artık derecesine getirmiştir. fetullah gülen kim nası bir vatan haini herkes biliyor.
  7. zamanın da abilerin evinden çıkmayan arkadaşlara "oğlum gitmeyin şu fetoşun evlerine" dediğimde dayak yemekten zor kurtuldum.
    şimdi aynı kişiler elinde bayrak darbe püskürtme peşinde.
    biz bu ağlak hoca bozuntusunun yıllarca amerikan ajanı olduğunu söylediğimizde azcık kulak verseydiniz belki şimdi işler bu noktaya gelmezdi.
    tanım: devletin bütün kademelerine göz göre göre yerleştirilen terör örgütü.
  8. iyice kafayı yer olduk haliyle de .. bazen aklıma geliyor. belki bunlar öyle gösteriyorlar bize hala kankiler. istediklerine ulaşınca da bize nanik yapacaklar olamaz mı; olabilir... her şey mümkün..
  9. akp den önce ki versiyon. feto bitiyor yerini recep alıyor. recep bitince bakalım yerini kim alacak?
    ozumm
  10. 2 sefer başkaldırdı ikisi de akp ye yaradı adamlar ayrıldı hala ekmeğine yağ sürüyorlar. bu millet sizinde ne yaptığınızı unutmayacak hiç öyle kendinizi aklayıp paklamayın.