1. ea sports'un fifa serisinin son mensubu. ea, fifa serisiyle pes'i senelerdir eziyor. lakin işler artık o kadar kolay değil. bu sene patchleye patchleye batırdılar, rezil ettiler oyunu ve pes kendini her geçen yıl geliştirmeye devam ediyor. bu oyun çıktıktan sonra belirli bir süre gayet keyifli, zevk veren, "işte futbol bu lan, helal olsun!" dedirten bir yapıdayken kitlesinin genelinin "ara pas atamiyürüz! top sürüp gidemiyürüz!" vb. gibi yakınmaları sonucu gelen patchlerle şuan ki rezil biçimine kavuşmuştur. futbol oyunu değil resmen şuan, çıldırtıyor insanı. allah belanı versin ea!
  2. ultimate team'dekilerin çıldırdığı
    benim gibi career mode'daki benim paçasına gelen uzun kabanlı wenger'ler gayet de zevk alıyor. altyapıdan çıkarttığın adamı antrenmanlarla dünya yıldızı yapmak şahane bir his. mourinho'lar küfreder ama wenger'ler eğlenir bu oyunda. klöpp gibi winner'lar için de iki durum da eğlenceli.
  3. bu oyunun momentumu çok kötü. 4 topum direkten döndü maç içinde. 90 artı da orta sahadan aşırtma gol yedim ve kaybettim.
    rvp
  4. insanları çıldırtan aynı zamanda da memnun eden bir oyun. kendimden yola çıkarak bir genelleme yaptım. pek fazla sinir oluyorum o ayrı. zamanında ultimate team'de döktürüyordum fakat sonra oyun bazı pürüzlerini bana gösterdi. bundan dolayı ben de kariyer moduna geçtim ve diğer bir youser'ın yazdığı gibi genç oyunculara şans veren ileri görüşlü bir teknik adam olma yolunda ilerlemeye başladım.
  5. şahane başlayıp, rezalete sürüklenen uygulama. oyun demeye dilim varmadı.

    oyunu çıktığı hafta aldım ve gözlerime inanamadım. fifa 15 fiyaskosundan sonra, ne kadar böyle bir şey beklemesem de gerçek futbol oynama hissini alabiliyordunuz. gel zaman git zaman, forum bebeleri mi diyelim, reddit mi diyelim, geridönüşler mi diyelim, ne diyelim bilmiyorum ama üç dört güncelleme sonrası oyunu fifa 15'ten daha kötü hale getirmeyi başardılar. ea canada'nın acil profesyonel bir futbolcuyu game tester olarak işe alması gerekiyor. yalnız messi'nin üzerine elektrotlar bağlayıp hareket kaydetmekle olmuyor oyun yapımcılığı.
  6. xbox one sunucularının sürekli göçüp durduğu, bağlanmak için yarım saat mücadele etmemiz gereken oyun. online kısımlarındaki hataları ve ultimate team modlarının düzenlenmesi de şart.
    ilgaz