1. çalınmadı. verdiniz.
  2. biraz kekredir derler buranın masalları
    prens geliyor gerçi öpemiyor fakat
    uyku kokan ağızları

    ve aradan yıllaaaaar yıllaaar geçiyor...
    derken uyanıyor yedi'den biri
    hassiktir diyor amma uyumuşum be...

    yılmaz erdoğan
  3. biz sorular çalınıyor hakkımız yeniyor dediğimizde ne darbeciliğimiz kaldı ne hükümete kumpas kurmaya çalıştığımız. her türlü hakareti işittik şimdi ise haklı olduğumuz birbir ortaya çıkıyor. zamanında içimiz rahat diyenler şimdi hiç utanmadan sorular çalındı diyor.

    peki istifa ederler mi ? her zaman olduğu gibi hayır.
  4. haberin başlığını okuduğumun anda "bre *mına koydumun neden engellemediniz o zaman?" diye bir tepki almıştır. haklı bir tepkidir.

    peki sorarım size bu işin muhatabı gerçekten biz miyiz? biz mi 14 yıldır bu ülkenin başında o adamların peşinden gittik? biz yapmayın sorular çalınıyor dediğimizde dikkate alındık da biz mi hatırlamıyoruz? biz engel olun bu adamlar devlete çok fazla karışıyor dediğimizde iftira atmayın insanlara onlar dindar bi' şey yapmaz diyenler biz miydik? bizim mi çocuklarımız o soruları çaldı da haberimiz yok.

    biz bunların farkındaydık. hayalleri çalınan çocukların da farkındaydık, bir gün böyle şeyler olacağının da, sizin sürekli "yapmışlar bilmiyoruz" ayağına yatacağınızın da. ama siz bizi dinlemediniz. bunu onlar şunlar yapmadı. siz yaptınız, ellerinizle, farkında olarak. çünkü sizin çocuklarınız değildi hayalleri yıkılan, ağlayan, kendilerini yıpratan. çünkü sizin analarınız değildi kahrolan. siz bunu görmediniz ve hala bize "soruları çalmışlar" diyebilecek kadar da yüzsüzsünüz. eğer o çok inandığınız ahiret varsa, o gün geldiğinde ben ve bütün hakkını yediğiniz çocuklar, analar, babaları iki elimiz yakanızda olacak. hem sizin hem onların. çünkü bu ülkeyi bu hale getirirken beraberdiniz.
  5. sürekli kandırılıyorlar efendim durduramiyoruz.
  6. ''bizim çocuklar bir yanlışlık yapıp 11 yıl soruları paylaşmışlar, son 3 yılda da çok büyük bir hata yaparak geçmişte aramıza aldığımız cemaatçiler soruları çalmışlar.'' deseydiniz daha bir samimi olurdu sanki sayın bakan.
    judge
  7. birtakım hataların sonucunda "onlar yapmış, onlar etmiş; biz kandırıldık" demek de moda oldu sanırım. kimlerin hangi yıllarda hangi mevkilerde olduğu belli nihayetinde. bir kişi de çıkıp sorumluluk kabul etsin artık.