1. fazla yenildiğinde insanı düz duvara tırmandırır, mutluluk verir, efsanedir. durun, azzzcık daha yiyip geliyorum. (hepsini bitirdi.)

    daha önce fiskobirlik'inkini denemiştim, acayip güzel bir şeydi, fakat şekerini fazla bulmuştum, en azından aklımda öyle kalmış. geçen gün a101de içinde %70 fındık olduğunu yazan findux markalı fındık ezmesi görüp merak ettim, aldım ve yiyorum. herkese tavsiye ediyorum, fiskobirlik'e göre şekerinin daha az olduğunu söyleyebilirim.
  2. aldığımda dakikalar içerisinde ortadan kaybolan, insanın aklına geldikçe yiyesi gelen ve 100 gr'ı 651 kcal olduğu için genellikle evde bulundurmamaya çalıştığım mükemmel ötesi yiyecek
  3. 200 gram fındığı mutfak robotunda çekip ardından iki kaşık bal ( bulabilirseniz hakiki olsun) bir kaşık tereyağı (bunun hakikisini zor bulursunuz) bir tutamda tuz ( kıvam için) ekleyip bayağı karıştırın. ev yapımı. göreceli doğal fındık ezmesi.

    miktari artırmak isterseniz bu oranları katlayabilirsiniz.

    -tansiyon, kolesterol, duvara tırmanma gibi durumlardan sorumlu degilim dostlar-

    selamlar

    kolist.
  4. ergenlerden uzak tutulması gereken şey.
  5. fiskobirlik fındık ezmesini yiyebildiğim günler aklıma geliyor duygulanıyorum. şimdilerde kendisi bayağı pahalı bir zevk haline dönüşmüştür.