1. hayatımı ele geçiren efsane oyun. cristiano ronaldo'nun vefat ettiği messi'nin torununun torununu gördüğü yıllardayım.
  2. forvetlerin kaleciyle karşı karşıya kaldıklarında topu taca gönderdikleri oyun.
    sucuk
  3. bu serinin en efsanesi gözümde halen 2012'dir. halen yeni sezonların transfer yamalarıyla uğraşan arkadaşlara teşekkür etmeyi bir borç bilirim. ayrıca diger bir efsane için (bkz: championship manager 03/04)
    windy
  4. 2003-2004 sezonunda basladigim en kuvvetli bagimliligim. 13 yil gecmis aradan. ben degismisim, arkadaslarim degismis. okul bitmis. askerlik is derken ben hala bunun basindayim. evet o minik toplarin daha kucuk topu kovalamasini izliyorum.
  5. yıllardır oynadığım futbol menajerlik simülasyonu. bu sene 100 lira olması bütçeleri zorladı ama yine de kendini oynattırıyor.

    bu arada oyun için yaptığım temalar, logo paketleri vs. de var. reklam olmaması için siteyi paylaşmıyorum, ismini isteyen yazarlar mesaj atabilir.
  6. cm-fm ayrılmamışken görmeden, tanımadan sevmektir. temur altunhandır
  7. sözlüklerin kalitesini aşağı çeken konulardan biri. yakında çarşaf çarşaf kariyer hikayeleri de başlar.
  8. geçen ayların birinde baktım hesabımda az para, maaşın yatmasına çok gün var. nasıl gelecek lan bu ay sonu diye düşünürken enpara steam kampanyası yardımıyla hemen fm 2015 oyununu yanlış hatırlamıyorsam 15tl gibi bir ücretle aldım. ay sonunu getirmem çok kolay oldu, para harcamamak isteyen herkese tavsiye ederim. bu yöntemle birikim bile yapabilirsiniz.
  9. her sene oyuna gelen yeniliklerin azlığından şikayet etsekte yinede kendini hep oynatıyor