1. motor sporlarının şahı.

    senna, schumaher, hakkinen gibi efsanelerin yarışma alanı.

    pazar günü melbourne yarışı yapılacak. hava cumartesi yağmurlu ve kapalı, pazar açık. ama burası melbourne, hava durumu hiç tahmin edilemez.
  2. araçların pit stop alanlarına girişlerini ve ilk kalkışlarını seviyordum bir zamanlar. televizyondan daha rahat izlediğimiz zamanlardı tabi. bir de monako grand prix izlemek her zaman daha heyecan vericiydi.
  3. bundan tahmini 10 sene once iki elim kanda olsa dahi siralama turlariyla beraber izledigim organizasyondu. peder beyle misafirlikte olsak dahi kanali actirir, yarisi izlerdik. sonra ne mi oldu?

    fia sirf michael schumacher'i durdurmak icin kural degisikligi uzerine kural degisikligi yapti. tek bir adami durdurmak icin butun organizasyonu sikip attilar. bir sure sonra zaten elektrik supurge kivaminda motor sesleri duymaya basladik. sonra da f1 bitti benim icin.
  4. 2016 yayıncı kuruluşu hala net bir şekilde belli olmayan yarış organizasyonu. d-smart sıralamalar bende diyor.yayın akışına koyuyor. digitürk yarışı ben yayınlayacağım diyor. pazar gününü heyecanla bekliyoruz
  5. koyu bir renault f1 team taraftarıyken takımımın şike yapmasıyla utançtan yerin dibine girdiğim, ağlaya zırlaya evdeki poster tişört bayrak oyuncak vb tüm renaultlu ürünleri sobaya doldurup yaktığım günden beri kendimde f1 izleme hakkı bulamıyorum sanki. içim acıyor be bildiğin. benim böyle tutkunu olduğum böyle değer verdiğim şeye, -üstelik benimsediğim takım- nasıl böyle hakaret eder...

    şimdi ne zaman turkuaz mavi ile sarıyı yanyana görsem hala bir içim cız eder. neyse; bağlanmayacaksın....