1. fransa' nın milli bayramı kutlamaları sırasında kalabalığa dalan kamyon ve sonrasında yaşanan panik sonucu çok sayıda ölü olduğu bildiriliyor.

    edit: paylaştığım görüntüyü kaldırdım bu tür kaos görüntüleri paylaşmak terörün amacına hizmet gibi oluyor.

    ölü sayısı haber ajanslarına göre 30 üzeri umarım daha fazla can kaybı olmaz.
  2. kamyondan çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcı çıktı; bu ışid belası çölün ortasında devasa silah fabrikaları kurmadığına göre?
    Carlos latuff

    08.51: 84 ölü
    mesut
  3. (bkz: bumerang etkisi)

    edit: ağır uyarı gelmiş. hakkı da var, saldırıda ölen masum insanlar, tanrı size yardım etsin.
  4. haber sitelerinde ki sosyal medyada ki yorumları okuyorum da yaklaşık 100 kişinin öldüğü bir terör saldırısına kahkalarla gülen, teröriste aferin çeken bir insan(!) topluluğuyla nasıl birlik ve beraberlik içinde yaşayabiliriz ki ?
  5. fransa muhalefet liderinin önüne kurşun atılarak düşman bertaraf edilecektir.
  6. bu olaya "bak onlarda da oluyormuş" diye içten içe az da olsa sevinen insanlar çok fazla.

    okul döneminde sınav notu düşük olan öğrenci hemen arkadaşının notuna bakar. onunda düşük aldığını gördüğü zaman içinden bir oh geçirir ve düşük not alması onun için normaldir artık.

    aynı bu olaydaki gibi
  7. chalie saldırısı ile tırmanmaya başlayan geniş yelpazeli terörün son eylemi. avrupa'yı bir dart tabelası gibi görerek pek çok komşusu olan fransa'yı, kolay giriş-çıkışların sıklaştığı dönemde bu 'fedai' ler ile dolduran bir yapılanmanın sanata yön veren bir ülkeye periyodik olarak ket vurma girişimleri olarak düşünülebilir.
  8. turkiyede insan olmayan mahlukatlari gostermis saldiridir. nasil bir zihniyet ben keyif aliyorum gebermelerinden der ya. iyice boku cikti ulkenin.
  9. internette yapılan yorumları filan okuyorum, bazıları inanılır gibi değil :@
    (bkz: iki dk insan olun)
    "duyar kasma" yorumları gelip daha da sinir olmadan şu bilgiyi bırakıp gideyim: oyuncu onur büyüktopçu (nam-ı diğer koriş) de oradaymış ve kendisinden haber alınabilmiş
    (edit: yeni haberle güncellendi.)